Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Hvězdy legendárního seriálu Beverly Hills 90210 opět spolu. Podívejte se, jak dnes vypadají

24. listopadu 2016 03:47
Úspěšný americký seriál Beverly Hills 90210 se natáčel v letech 1990 – 2000. Byl stvořen dvojicí producentů Aaronem Spellingem a Darrenem Strarem. Příběh vypráví o životě party mladých, většinou bohatých studentů ze známého města Beverly Hills u Los Angeles.

Dnes již mladí herci nejsou zas tak mladí, ale všichni vypadají celkem obstojně. Není snad nikdo, kdo by se změnil k nepoznání.

Těhotná Tori Spelling, která bude již brzy pětinásobnou maminkou si dopomáhá četnými plastickými operacemi, i když její finanční situace není poslední dobou zrovna růžová. S manželem se v minulosti ocitli na pokraji rozvodu, ale jak to vypadá dnes je vše zažehnáno a Tori se s manželem těší na své páte dítě.

Pánové jak už to tak bývá zrají jako víno a kdo překvapil snad nejvíce je seriálový otec Brandona a Brandy Jim a Walsh, kterého si zahrál James Eckhouse. Ten se snad vůbec nezměnil.

Jeden z hlavních hrdinů Brandon Walsh, kterého si zahrál Jason Priestley se nálepky Brandona nikdy nezbavil, možná proto mu nebyly nabídnuty další herecké role. Jason se proto vrhl na filmovou režii a na automobilové závody.

Kelly Taylor, kterou ztvárnila herečka Jennifer Garth platila za krásku seriálu. Kelly milovali snad všichni. Herečka si v minulých letech zahrála ještě pár rolí v béčkových thrillerech, pak se raději na herectví vykašlala.

Dylan McKay, kterého hrál Luke Perry si díky seriálu Beverly Hills nastartoval hereckou kariéru. Později si zahrál například ve filmu 8 sekund nebo Pátý element. Perry, který oblboval divačky svým zastřeným pohledem a šibalským úsměvem, vypadá i po letech stále dobře.

Chytrou Andreu Zuckerman si zahrála Gabrielle Carteris, která si díky svému mladistvému vzhledu mohla dovolit hrát šestnáctku ve svých devětadvaceti letech. S herectvím ale Gabrielle musela skončit v roce 2006, kdy se při filmování zranila a ochrnula na půlku obličeje.

Na srazu pochopitelně chyběla herečka Shannen Doherty, která bojuje s rakovinou. Seriálová Brenda Walsh v současné době prochází nejhorším obdobím svého života. Před několika měsíci jí byla diagnostikována rakovina a nyní podstupuje náročnou léčbu.

Chyběl také Ian Ziering, kterého si pamatujeme jako Steva Sanderse. Ian nebyl zrovna nejlepším hercem, ale producentům se tehdy hodil hlavně typově. Po skončení seriálu už Ziering žádnou větší roli nedostal.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová