Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Bude mít Sex ve městě pokračování? Sarah Jessica Parker promluvila!

29. září 2016 01:41
Oblíbený americký seriál Sex ve městě byl zatím natočený v šesti sériích. Hlavní hrdinkou seriálu je inteligentní, zvídavá, žádoucí a úspěšná novinářka Carrie Bradshaw, kterou si zahrála Sarah Jessica Parker. Ona a její tři kamarádky prožívají životy úspěšných třicátnic žijících v New Yorku. V letech 2008 a 2010 vznikly dva filmy ve volném pokračování.

V prvním filmu se Carrie vrátila po čtyřech letech od konce seriálu a chystala na svatbu s Panem Božským, k níž nakonec nedošlo. V druhém filmu oblíbená čtveřice hlavních hrdinek odlétá do Spojených arabských emirátů, odkud je nakonec vyhostí. Ani jeden ze snímků si nezískal ohlas u filmové kritiky, nicméně v kinech vydělaly oba stovky milionů dolarů.

Herečka Sarah Jessica Parker nyní naznačila, že její postava Carrie Bradshaw se opět vrátí. A nejen ona, ale s ní i její tři kamarádky Samantha Jones, Miranda Hobbes a Charlotta York. Ovšem nikoli v třetím filmu, ale možná v sedmé sérii seriálu!

„Nemyslím, že některá z nás někdy řekla ne. Nevím, zda to bude seriál, nebo film. Myslím, že to zůstane otevřenou otázkou a diskuze bude pokračovat, dokud se to nevyřeší. Myslím, že tu vždy tato možnost byla, to rozhodně,“ prohlásila teď Sarah Jessica Parker a fanoušky Sexu ve městě přivedla k naději, že se dočkají dalších příběhů oblíbených hrdinek. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová