Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Hlavní hrdinka telenovely Ošklivka Betty se změnila k nepozání. Krása kolumbijské herečky vám vyrazí dech!

07. srpna 2016 01:33
Snad každý zná původní kolumbijskou telenovelu Ošklivku Betty. Hlavní hrdince je dnes třiačtyřicet let a změnila se k nepoznání.

Kolumbijská herečka Ana María Orozco doslova kvete do krásy. Když zazářila v telenovele Ošklivka Betty, nosila tlusté brýle, rovnátka, nemožný účes a příšerné oblečení. Od dob kdy si Ana zahrála Betty, už uběhlo mnoho let a a ošklivku byste v ní dnes hledali jen těžko.

Jako malá nosila Ana brýle, měla velký nos a její spolužáci se jí posmívali. Svým vzhledem velmi trpěla a až do šestnácti let se na sebe nemohla podívat do zrcadla. Ale osud jí přál a vyrostla z ní krásná žena, která se chtěla stát herečkou. Při natáčení telenovely se vrátila tak trochu do dětských let.

Smutný příběh ošklivky, která začala pracovat v módním domě Eco Moda si zamiloval celý svět. Všichni s Betty soucítili, když ji krásné kolegyně neustále ponižovali. Aby toho nebylo málo, ošklivka se zamilovala do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy, který jí zpočátku hodně ubližoval.

Kolumbijská herečka možná i díky vlastním zkušenostem ztvárnila Betty opravdu nezapomenutelně. „Možná proto se mi povedlo se vcítit do hlavní postavy Betty. Sama jsem to prožila,“ řekla herečka.

V telenovele Ošklivka Betty se Ana objevila ve dvaceti letech a začala být známá. Dokonce získala i několik cen. Seriál se stal mezinárodním hitem a lidé ji začali poznávat na ulici. V roce 1999 se zamilovala do svého kolegy Juliána Arangy a zanedlouho se vzali. Stihla se také dvakrát rozvést a porodila dvě děti. Podívejte se, jak dnes Betty vypadá...  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová