Reklama
Reklama
 České celebrity 

Zpěvačka Nelly má nový klip. Natáčení ale protrpěla

04. září 2019 07:25
Ještě nedávno si mladá zpěvačka Nelly Řehořová (18) užívala prázdnin. Sotva se odněkud vrátila, tak už hned zase balila kufry. Okouzlovala na pláži při studijním pobytu na Maltě, v Monacu, nebo vysoko v rakouských horách. Teď pro změnu okouzluje ve svém novém klipu Plout. “I když jsem to nekřičela do světa, tak jsem stihla o prázdninách natočit klip k mojí nové písničce Plout. Písnička je o tom, že chci nechat věci, nebo spíš vztah jen tak plout. Někdy neumíme dát správně najevo to, co cítíme nebo prožíváme. Ten druhý může všechno chápat jinak a my se pak kvůli tomu buď trápíme nebo tomu necháváme čas, necháváme to jen prostě plout“ vysvětluje Nelly.

Klip je narozdíl od těch minulých víc abstraktní a jen o Nelly. Ta v klipu vypadá moc krásně a dospěle, ale dominantním prvkem jsou i květiny. S těmi si ale Nelly užila své. “I když mám květiny ráda, tak tady jsem je na konci natáčení už nemohla ani cítit. Nejhorší bylo natáčení scény, při které jsem ležela několik hodin na surfovacím prkně obklopená květinami. Jejich vůně byla moc silná až dráždivá, měla jsem ucpaný nos a nemohla dýchat” vzpomíná na natáčení Nelly, která letos nastoupila do maturitního ročníku. Bude muset skloubit školní povinnosti například s učinkováním v divadle nebo koncertováním s kapelou. Představí se opět jako předskokanka Ewy Farne na její divadelní tour nebo host kapely Botox. V neposlední řadě ji čeká šňůra vystoupení pro děti ze základních škol Trapas nepřežiju, pořadu o etiketě. Teď si ale nejvíc přeje, aby se písnička fanouškům líbila. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová