Reklama
Reklama
 České celebrity 

Nejkrásnější dívkou Česka se stala Michaela Habáňová ze Zlína. Jak se vám líbí?

25. září 2017 00:26
Dlouho nebylo jasné, jestli se volba nejkrásnější dívky letos vůbec uskuteční. Kvůli všem problémům a skandálům se Česká Miss nakonec nevolila na jaře jako obvykle, ale až nyní. Miss 2016 Andrea Bezděková se tak mohla pochlubit titulem nejdéle vládnoucí královny krásy. Nakonec ale i Andrea musela pomyslné žezlo předat. Novou královnu krásy se v sobotu večer stala jednadvacetiletá Michaela Habáňová ze Zlína.

Michaela Habáňová zůstala mezi dívkami, které soutěž neopustily. Z původně 16 vybraných dívek nakonec ve finále zbylo 12. Před finálovým večerem soutěž postupně opouštěly jak některé finalistky, tak známé tváře, které s Českou Miss spojily své jméno. Jako první ze soutěže odstoupila Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová, která nesouhlasila s novým směřováním projektu a s vedením nechtěla mít už nic společného. Později odešla i Simona Krainová a nakonec i další bývalá královna krásy Aneta Vignerová.

Finále se v Brně i přes všechny problémy uskutečnilo a vzešla z něj i vítězka Michaela Habáňová. Druhá se umístila a titul Česká Miss Earth získala Iva Uchytilová a třetí příčku s titulem Česká Miss Supranational obsadila Tereza Vlčková.

Do hlasování se zapojila jak porota, tak veřejnost, a vybíraly z celkem dvanácti dívek. Vítězka soutěže Michaela Habáňová měří 175 centimetrů a její míry jsou 100-65-80. Mluví anglicky a španělsky a mezi její koníčky patří tanec a krasobruslení.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová