Reklama
Reklama
 České celebrity 

Co skrývá Simona Krainová pod tmavými brýlemi? Podstoupila snad chirurgický zákrok?

21. září 2017 18:17
Topmodelka Simona Krainová vyrazila do společnosti v černých brýlích, které po celé pozdní odpoledne nesundala! Co se stalo?

Nejde o novou image a Simona ani nepodstoupila žádný chirurgický zákrok, který by pod brýlemi skrývala, ale má těžký zánět v oku! Krainová sice neprozradila přesnou diagnózu, ale má antibiotika a lékaři jí doporučili zvolnit tempo.

„Do konce týdne mám relativně volno, budu odpočívat," prozradila na akci, která se konala k připravovanému Ostrava Fashion Weekendu, který se uskuteční 10. až 12. listopadu a právě Simona se stane jeho patronkou. I když bude Simona Krainová hlavní tváří, na přehlídkové molo se nepostaví.

„Ráda to přenechám mladším kolegyním a těším se, že si akci užiji v roli hosta," řekla modelka. „Českou módní tvorbu miluju a je třeba ji podporovat. Máme velkou spoustu mladých nadějných návrhářů, kteří třeba nemají prostředky na to, aby mohli uspořádat vlastní módní show. Je skvělé, že tady dostanou šanci prezentovat své umění," dodala Krainová.

Návštěvníky čeká také Pop up store, který povede přední český stylista Filip Vaněk a módní kritička Františka Čížková. „Je to poprvé, co se při svátku módy bude návštěvníkům poskytovat taková služba. Budeme se snažit předávat své zkušenosti a znalosti světa módy, a to úplně zdarma," dodal Filip Vaněk. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová