Reklama
Reklama
 České celebrity 

Rozkošné: Hanka Mašlíková ukázala fotku svého spinkajícího syna!

17. září 2017 10:05
Hanka s manželem jsou ze svého prvního dítěte totálně paf, zbožňují ho nadevše, ale i přes to se novopečená maminka rozhodla vrátit do vysílání ranní Snídaně s Novou, za což si ale od některých maminek slízla pěknou kritiku. Hodně žen se ale postavila na její stranu.

Díky tomu, že Hanka Mašlíková Reinders (35) cvičila ještě měsíc před porodem, tak byla v perfektní formě. Podle očekávání se tedy nabraných kil během těhotenství zbavovala velmi snadno. Šlo to rychleji, než sama čekala. V těhotenství moderátorka nabrala dvanáct kilo a když odcházela z porodnice, měla navrch jen dvě kila. Do týdne šla s váhou ještě dolů a skončila ještě s nižší váhou než když otěhotněla!

Kritika nerudných maminek ani poporodní kila však nejsou pro Hanku vůbec důležitá. Středobod vesmíru je teď pro šťastné rodiče měsíční syn Andreas! A Konečně se Hanka rozhodla světu ukázat alespoň spinkající uzlíček štěstí.

Mašlíková nedávno zveřejnila jeho první fotografii, na které ale chyběla hlavička. Teď se pochlubila jinou fotkou. Stejně jako u těch předchozích není vidět jeho tvářička. Andreas spinká v postýlce vystlané peřinami a různými polštáři a pochopitelně hračkami. Hana s manželem Andrém Reindersem navíc synkovi pověsili na postýlku z barevných písmen jeho křestní jméno.

„Hodnější děťátko jsme si nemohli přát. Náš středobod vesmíru,“ okomentovala Hanka snímek, na kterém roztomilý Andreas spinká v postýlce. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová