Reklama
Reklama
 České celebrity 

To je pohled! Tereza Kerndlová ukázala své sexy tělo v plavkách!

25. července 2017 06:43
Zpěvačka Tereza Kerndlová byla v posledních letech ve své sólové tvorbě úsporná, věnovala se spíš hostování v písních svých kolegů. Nezahálela však a pečlivé pracovala na novém hudebním materiálu. Ochutnávku z něj vypouští právě teď v podobě písně a klipu Přibliž mě blíž.

Přibliž Mě Blíž je skladba ve stylu tanečního popu, která pluje na vině rádiových singlů. Videoklip k ní vznikal v Portugalsku, kde Tereza se svým týmem natáčela na nejžhavějších místech a v nejzajímavějších lokalitách. Vlastně se jedná o vůbec první Terezin videoklip realizovaný v zahraničí. Svěží, letně laděný videoklip rozkrývá i malý osobní příběh: „Vypráví o vztahu dvou lidí, kteří ztratili cíl a směr své budoucnosti. Jak však všichni víme, každá krize s sebou přináší vystřízlivění a v těsném závěsu za ním stesk a rozum. Když jde ale o skutečné pouto mezi dvéma partnery, přeci jen může mít vztah dobré vyhlídky" osvětluje Tereza děj klipu.

Nové album, již páté v pořadí, plánuje zpěvačka na jaro příštího roku. Pracovala na něm spolu s prověřeným autorem a producentem Chrisem Nealem. I když to tak nevypadá, Tereza Kerndlová se pohybuje v českém showbusinessu už 17 let. Po rozpadu tehdy velmi populární dívčí skupiny Black Milk nastoupila na úspěšnou sólovou dráhu.

Jejím nejvíce streamovaným videem na kanále YouTube je videoklip Schody z nebe s 25 000 000 views a je tak zařazen mezi nejsledovanější české videoklipy posledních let, a to v době jeho nahráni nebyl YouTube zdaleka tak navštěvovaný jako dnes.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová