Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kuchař Filip Sajler z pořadu Kluci v akci jede do Bohnic!

02. června 2017 05:55
Myslíte si, že automobilové závody a umění v kuchyni nejdou k sobě? Naopak! Filip Sajler, který je hvězdou kulinářského pořadu „Kluci v akci“ již delší dobu aktivně závodí do vrchu za volantem několika set koňového soutěžního speciálu Mitsubishi. V oblasti automobilových závodů, které jsou jeho koníčkem, je v týmu Liqui Moly Racing držitelem dvou titulů vicemistra České republiky a vítězem několika závodů do vrchu v Evropském šampionátu. Jeho příběh je však o to zajímavější, že se k závodům dostal kdysi díky své manželce a tchánovi, přesněji známé závodnické rodině Jermanů, kterou zdobí nejeden významný vavřín otce, ale také jeho dcery.

„Když jsem poznal svojí ženu, která v té době už jezdila závodně kopce moc dobře, bylo jen otázkou času, kdy závodnická jiskra přeskočí i na mě. Auta jsem miloval od dětství, a tak nebylo co řešit,“ vzpomíná na své začátky v závodění Filip Sajler a dodává: „Vaření jsem se věnoval hned po škole. Moc mě to bavilo a baví dodnes, kdy jsem ke všemu přidal také podnikání v tomto náročném oboru. Dneska zjišťuji, že závodění i vaření se vlastně může skvěle doplňovat, navíc když máte silnou oporu v rodině.“ Není tedy divu, že si Filip nenechá ujít svátek všech nadšenců automobilů. Jedná se o již čtvrtý ročník významné motoristické slavnosti LEGENDY, která proběhne 10. -11. června letošního roku v areálu Psychiatrické nemocnice v Praze Bohnicích.

„LEGENDY jsou každoročním svátkem nás všech, co jsme propadli motorismu ve všech jeho podobách. Je až neuvěřitelný, jak na relativně malé ploše parku v Bohnicích dokážou pořadatelé narovnat stovky aut od historických po soudobé a stejně od produkčních po závodní. Miluju tu jedinečnou atmosféru a proto, stejně jako loni, udělám hrozně rád některým návštěvníkům radost prožít tu závodní euforii na místě spolujezdce vedle mě. Když mohu sdílet s lidmi své umění kulinářské, tak proč ne i to závodní? Prostě si to společně užijeme!“ dodává Filip Sajler s úsměvem. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová