Reklama
Reklama
 České celebrity 

V Cannes se objevily i české krásky. Které topmodelky se prošly po červeném koberci?

20. května 2017 07:36
Filmový festival v Cannes přivítal i letos řadu světových hvězd. České krásky jsou na filmovém festivalu vítány. Pochopitelně jen ty nejvybranější. A k nim patří například Eva Herzigová (44) a Petra Němcová (37).

Ani letos se měsíc květen neobešel bez vyhlášeného filmového festivalu ve francouzském Cannes. Letošní sedmdesátý ročník jednoho ze světově nejprestižnějších filmových festivalů se opět pyšnil slavnými jmény. Kromě promítání filmů k festivalu neodmyslitelně patří i předvádění večerních rób. Celebrity jsou na červeném koberci pod drobnohledem módních kritiků z celého světa.

Petře Němcové pomáhala s výběrem šatů ve francouzském Cannes stylistka hvězd Joanne Black. Petra oblékla světlá šaty s pořádně hlubokým výstřihem a proklatě vysokým rozparkem.

Na slavnostním zahájení se Petra sice neobjevila, francouzský festival si však oblíbila a navštěvuje jej každoročně. Svět filmu jí byl vždycky blízký, o čemž svědčí její poměr s hollywoodským hercem Seanem Pennem.

Topmodelka českého původu Eva Herzigová (44) a její nekonečně dlouhé nohy, byly taktéž ozdobou červeného koberce. Zlaté šaty, které pro tuto příležitost zvolila, umocňovaly dojem, že Eva zapomněla stárnout. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová