Reklama
Reklama
 České celebrity 

Topmodelka Simona Krainová si hýčká své krásné vlasy jen tím nejlepším

26. dubna 2017 04:04
Přední česká modelka Simona Krainová navázala spolupráci s prestižní švýcarskou firmou s více než 60letou tradicí Valera. Stala se tak ambasadorkou "zlatého fénu" Metal Master Light Gold. Každá žena, která chce být krásná a líbit se, obzvlášť žena typu Simony Krainové, pohybující se ve fashion světě, chce mít krásné a kvalitní vlasy. S tím souvisí také péče o vlasy. A fénování vlasů je jedním ze základů jejich péče po umytí.

"Zlatý fén" je zárukou švýcarské kvality: fén disponuje 3 metry dlouhým kabelem, který má patentovaný systém Rotocord, díky němuž se nikdy nezamotá. Díky špičkové technologii ionizace už nehrozí rozlítané, elektrizující, vlasy. Kovové tělo je pozlaceno 24karátovým zlatem. Fén také disponuje speciálním povrchem, který se nezahřívá. Fén je navíc extrémně lehký do ruky, což ocení zejména profesionální kadeřníci, ale i ženy, které si vlasy fénují často. A samozřejmostí je i kvalitní švýcarský motor, který vydrží až 1200 hodin provozu!

„Valera je pro mne kvalita. Je to vlastně takový "luxusní šperk" do koupelny," svěřila se Simona Krainová, která se stala tváří Valery. „Své vlasy si hýčkám tím nejlepším. Nespokojím se s průměrem, chci pro své vlasy švýcarskou kvalitu. A hlavně je úžasné pro nás ženy také to, že se kabel nikdy nezamotá, no co víc si přát," říká tvář světové značky Valera Simona Krainová.

Není to poprvé, co značka využívá ke své podpoře mediálně známou tvář. Švýcarského specialistu v oblasti vlasové péče v minulých dvou letech úspěšně zastupovala třeba Andrea Verešová. Spojení světové firmy a úspěšné modelky se osvědčila.

„Tím, že jsme chtěli oslovit jak český, tak slovenský trh, byla volba tváře jednoznačná! Simonu Krainovou milují Češi i Slováci. Je uznávanou modelkou, moderátorkou a herečkou. A jestli je u nás někdo ve veřejném světě symbolem elegance a vytříbeného stylu, pak je to právě Simona Krainová," říká marketingový zástupce Valery pro ČR.

„Je mi velkou ctí, že jsem byla oslovena, abych se stala tváří této skvělé, prověřené značky s mnohaletou historií. A zlatý fén, to je budoucí fenomén. Vždyť je to i pro pány ideální typ na skvělý dárek pro jejich přítelkyně, manželky, nebo třeba maminky. Mám ráda originální, krásné a k tomu funkční věci. Tohle vše tento fén od Valery prostě jednoznačně splňuje," dodala Simona Krainová. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová