Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tak to je šok! Po odchodu Simony Krainové odstupují z České Miss i finalistky!

20. dubna 2017 00:19
Po Nikol Švantnerové a Simoně Krainové dávají sbohem České Miss i finalistky a to je opravdu velmi nepříjemná situace. Kdysi nejprestižnější soutěž krásy se doslova otřásá v základech.

Česká Miss má nyní pod vedením Martina Ditmara a Evy Čerešňákové už tak zničenou pověst, že odcházejí i dívky, které o titulu České Miss tolik snily. Z České Miss zatím odstoupily dvě finalistky, Mirka Pikolová a Tamara Vaňousová.

„Ano, je to pravda. Odstupuju. Snila jsem o něčem jiném. Snila jsem o České Miss, která byla dřív. Tahle reality show není pro mě," řekla Super.cz Mirka, studentka Mezinárodní konzervatoře v Praze. Víc konkrétní být nechtěla. Zatím. Smlouva, kterou podepsala s Českou Miss, je přísná a děvčata nesmí o soutěži hovořit jakkoli negativně.

Druhá kráska, která ze soutěže odstoupila byla ještě stručnějsí. „Onemocněla jsem, bolí mě v krku a mám horečku, a tím jsem odstoupila. V soutěži pokračovat nebudu," napsala Super.cz Tamara Vaňousová.

Simona Krainová, která byla tváří soutěže, opustila Českou Miss minulý týden v pátek a odletěla se svojí rodinou do Dubaje. Definitivně tím ukončila spolupráci s krachující Českou Miss. Teď daly soutěži sbohem další dvě krásky. Co bude dál? Kolik lidí ještě chystá odchod?  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová