Reklama
Reklama
 České celebrity 

Krainová bude hledat Českou Miss!

13. ledna 2017 02:30
Simona Krainová bude hledat novou Česou Miss! Ne, to není fór, ale skutečnost. Dokonce slavná česká topmodelka bude cosi jako mentroka, koučka a patronka znovuvzkříšené prestižní soutěže!

Soutěž nedávno koupila Čerešňáková s manželem, podnikatelem Martinem Ditmarem. Stálo je to hodně peněz a i úsilí, stejně jako to, že se jim podařilo vrátit soutěž na televizné obrazovky. I přesto, že televize Prima původně spolupráci zrušila, opět na ní navázala. Možná i Krainová byla tím důvodem serióznosti a spolehlivosti v tom, že velkolepá akce bude mít úroveň a glanc.

"Probíhají jednání s televizí Prima a jsme rádi, že je oboustranný zájem o spolupráci. Nový koncept se jim líbí a těší nás, že se lidé budou moc dívat na Česku Miss u televizních obrazovek," řekla Eva Čerešňáková.

"Hodně času jsme věnovali přípravě nového konceptu a až poté jsme ho šli prezentovat. Jsme rádi, že spolupráce se rozbíhá a hovoříme stejnou řečí," doplnil ji její partner Martin Ditmar.

Jednou z novinek je, že dívky povedou coby mentorky bývalé vítězky České Miss Nikol Švantnerová (23), Tereza Fajksová (27), Eliška Bučková (27) a Aneta Vignerová (29) a také topmodelka Simona Krainová (43).

"Chceme s dívkami pracovat pod dohledem odborníků, bude zapojeno mnoho známých tváří, vítězky minulých ročníků coby mentorky, topmodelka Simona Krainová. Simona je vnímaná velmi pozitivně, má za sebou zkušenosti ze světa modelingu, je velký profík, je vzorem, inspirací. Chceme dívkám nabídnout, aby nahlédly do světa, který Simona skvěle zná," vysvětlila Eva.

"Je to úžasný člověk, připouštíme si k sobě lidi, kteří nám sedí. Simona je přesně typ, který nám do konceptu zapadal, z našeho pohledu je to top guru," dodal Ditmar. 

“Jsem velmi potěšena touto spoluprací a vážím si jí. Budu se snažit udělat vše proto, abych napomohla tomu, že ze soutěže vzejdou ty nejlepší z nejlepších. Modeling je tvrdá dřina, ale dívky, které se rozhodly do České Miss jít, si to zcela jistě uvědomují,” podotkla Simona Krainová.

Anketa Česká Miss, která šla v posledních letech spíš od desíti k pěti, dostala tak jedinečnou šanci, aby se dostala opět na vrchol. Nově bude však uváděna pod názvem Hledá se Česká Miss! Těšte se, je totiž opravdu na co!  

staronline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová