Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jakub Kohák se rád nechává hýčkat!

18. prosince 2016 17:55
Kdo by to do něho řekl? Herec a režisér Jakub Kohák se rád nechává hýčkat. Kromě hýčání ženami, především svou partnerkou, si rád občas zajde do barbershopu. Že nevíte, co to je? Zkrátka zkrášlovací salón pro muže. Nejenom ženy chtějí být krásné a mít styl, ale i muži na to mají právo.

Vlasy, vousy, to vše si lze v barbershopu nechat upravit a Tutto Barbuto na pražských Příkopech to jistí. Tady se o vás vždy skvěle a profesionálně postarají. A ví to i Jakub Kohák. Je hodně pracovně vytížený, na druhou stanu, udělat si hodinku dvě čas, to občas zvládne.

Zatímco v klasickém kadeřnictví vás ostříhají, maximálně přistřihnou plnovous, v barbershopu se o vás, pánové, postarají, jako o královský poklad. "Muži nepotřebují salon krásy, muži potřebují barbershop," říká provozovatel Tutto Barbuto Konstantin Makarenko.

“Zakládáme si na kvalitě a ke každému máme individuální přístup. Díváme se na tvar hlavy a na celkový styl zákazníka, nejenom na trendy. Trend je jedna věc, ale tomu muži to musí slušet a celkově korespondovat s jeho typologií,” vysvětluje majitel Konstantin Makarenko.

Díky individuálnímu přístupu dokáží specialisté v Tutto Barbuto udělat každému zákazníkovi speciální, nebo-li individuální účes. To samé se týká úpravy vousů, ať má muž plnovous nebo několikadenní “strniště”. Barbershop se o vás, pánové, skvěle postará a už nebudete chtít jinam! "To je pravda, taky už nechci jinam," usmívá se na křesle salónu i Jakub Kohák.

K práci používají barbeři speciální strojky a hodně ostré břitvy, nikdo se ale nemusí bát. Specialisté, kteří s nimi pracují, vědí jak na to a zatímco my bychom se u zrcadla zcela jistě pořezali, v Tutto Barbuto je to, jak když vás po tváři hladí. Dležité je také, ať už po stříhání či holení, vše pečlivě ošetřit, případně dát výživové prostředky.

“Používáme tu nejlepší kosmetiku, která je vytvořena speciálně pro barbershopy. Pracujeme v krásném prostředí, v pozadí hraje pohodová hudba, prostě vše pro to, abychom každého zákazníka uspokojili na maximum,” říká Makarenko, který je zastáncem toho, že muž by měl vypadat dobře za každé situace.

A pokud se rozhodne nemít ježka a hladkou tvář, ale tak trochu vyčnívat, rozhodně by měl Tutto Barbuto navštívit. “O tom se nedá vyprávět, to se musí zažít. Sednete si na křeslo a necháte se hýčkat,” dodává Konstantin Makarenko.

V barbershopu poradí nejen co se aktuálních trendů týče, ale i co se kosmetické péče o vlasy či vousy týče. Každý člověk je jiný, každý potřebuje jinou péči, výživu a je dobré se vždy poradit s odborníky. Takže, pokud to chcete mít na tuty dobré, pak Tutto Barbuto to jistí!  

| StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová