Reklama
Reklama
 České celebrity 

Missky vařily pro osmdesát hostů a Franková prozradila, čím si přivydělává. Tomu nebudete věřit!

13. prosince 2016 03:04
Modelce Anetě Vignerové ani Gábině Frankové není vaření rozhodně cizí. Přesvědčili jsme se o tom na party, kde za asistence šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha chystaly pro hosty jídlo. V černých outfitech i zástěrkách byly navíc i za plotnou opravdu sexy.

Modelka a Česká Miss 2014 Gábina Franková vaří už od 13 let a zvládá všechno na jedničku. Nejraději vaří italské jídlo, těstoviny a ryby. Největší závislost má ale na sladkém. „Nedovedu si život bez sladkého představit. Doplňuji jím energii, když nemám třeba čas zajít si na oběd. Moc ráda navíc peču, nejraději dorty. Dělám je dokonce i na zakázku, známí si je u mě objednávají a já při pečení relaxuji," prozradila dvaadvacetiletá modelka a rodačka z Brna, která si nedovede představit Vánoce bez cukroví, perníčků a bramborového salátu.

Bramborový salát miluje i tmavovláska Aneta Vignerová. „Radši si dám během Vánoc o kilo víc bramborového salátu než cukroví. To jsem pekla naposledy asi před pěti nebo šesti lety. Moc ho nejíme. A místo kapra si dávám kuřecí řízek," sdělila modelka na party značky Miele, kde otestovala sporák a troubu a okamžitě se zamilovala. „Do spotřebičů je potřeba investovat. Vždyť je máme třeba i na půl života. Já například strašně ráda peru, miluji, když je prádlo čerstvě vyprané a voní aviváží. Kvalitní pračka je pro mě nejdůležitějším pomocníkem v domácnosti," dodala Aneta.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová