Reklama
Reklama
 České celebrity 

Ivana Jirešová chce podniknout další ozdravnou cestu. K mrtvému moři

02. září 2019 07:18
Herečka Ivana Jirešová je známou vyznavačkou zdravého životního stylu. I díky tomu vypadá stále skvěle a energicky, byť ji v životě potkala řada osobních problémů.

„Józe jsem podlehla už před mnoha lety. Tehdy jsem byla poprvé jako redaktorka vyzkoušet bikram jógu a hned po lekci jsem se rozbrečela. Uvolnilo se ve mně obrovské množství emocí a energie,“ prozrazuje herečka. Svým zdravým životním stylem se stala vzorem mnoha ženám v České republice, přesto jej nebere jako dogma, ale spíš jako prostředek k tomu, jak si v moderní uspěchané době zachovat čistou hlavu.

„Nejsem žádný asketa, co žije v jeskyni,“ směje se. „Jsem žena, ráda o sebe pečuji, ale samozřejmě vybírám kosmetiku s ohledem na sebe i životní prostředí. Kůže je náš největší orgán, nemělo by nám být jedno, co na ni použijeme.“ Ivana je milovnicí přírodní kosmetiky, olejů a všeho, co propojuje zdraví a krásu. „Produkty z Mrtvého moře jsou doslova zázračné," doporučje herečka. Tento tajemný kout světa dokonce krásku fascinuje natolik, že má v plánu jej brzy navštívit.

„Můj sen je podívat se do Izraele. Mrtvé moře považuji za jeden z neuvěřitelných zázraků přírody, ať už pro jeho nespočetné blahodárné účinky, ale třeba i pro to, že se v něm zkrátka nemůžete utopit. Žije si zkrátka svým unikátním životem,“ rozpovídala se. Podobná jedinečná místa herečka na svým cestách vyhledává, prý jsou jedním ze zdrojů její neustále dobré nálady. „Každou volnou chvíli trávím s rodinou nebo v přírodě. Ráda chodím po horách, čerpám energii a možná i díky tomu stále věřím na zázraky,“ uzavírá Jirešová. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová