Reklama
Reklama
 České celebrity 

Sandra Parmová prozradila, jaké povolání chtěla mít jako malá

25. června 2019 07:41
Pražské Divadlo Na Maninách ožilo neobvyklým ruchem. Ředitel soutěže o nejsympatičtější zdravotní sestřičku Batist Nej sestřička 2019 David Novotný zde před zaplněným hledištěm vyhlásil už 11. ročník tohoto klání. Představil také dvanáctku finalistek, zdravotních sestřiček ze zdravotnických zařízení z celé České republiky, které se krátce představily při rozhovoru se svými patrony.

Svoji sestřičku měla přidělenou také moderátorka televize Prima Sandra Parmová. „Mám letos tu čest, že budu finále Batist Nej sestřičky s Karlem Voříškem moderovat. Tady jsem měla možnost si všechny finalistky prohlédnout. Jsou to sympatické ženské. Moje zkušenosti se sestřičkami mám dobré i díky sestřičkám na porodnici, když jsem rodila svoji malou Emilku. Sestřička musí být usměvavá a vstřícná. Hodně je obdivuji, protože my pacienti jim to občas vůbec neusnadňujeme,“ usmívala se krásná moderátorka. Přiznala, že nikdy nechtěla být zdravotní sestrou a měla úplné jiné ambice. „Povolání zdravotní sestry mě připadalo hodně odpovědné. Jako holka jsem chtěla být učitelkou zeměpisu, ale vítr mě zavál do televize na Primě. Ale mým snem je mít květinářství a ideálně s kavárnou. A ideálně někde u nemocnice. Dobrá káva povzbudí sestřičky a květiny můžete vzít na návštěvu za nemocným pacientem,“ rozvíjela svůj podnikatelský plán Sandra Parmová.

Mezi hosty tiskové konference Batist Nej sestřičky a následného divadelního představení Můžem i s mužem, se objevily další známé tváře: Michaela Dolinová, Bára Fišerová, Josef Vágner, Alena Wilson, Soňa Marková či například několik finalistů ze soutěže Muž roku.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová