Reklama
Reklama
 České celebrity 

Nedávno vykradená Agáta Prachařová se proti lupičům pojistila. Má nepřekonatelný sejf!

23. června 2019 08:03
Agáta Prachařová nemá za sebou příliš vyvedený květen. Nejenže její manželství prochází rozsáhlou krizí a vypadá to, že se schyluje k rozvodu, navíc se stala terčem vykrádačů bytů. Ti se jí vloupali do domu a odcizili cennosti za statisíce. Před svým odletem do Tel Avivu se tak Prachařová rozhodla pro preventivní řešení a zbylé cennosti svěřila do péče profesionálům!

Doma se cítíte v bezpečí do té chvíle, dokud se na vás nezaměří profesionálové. Přesně to se stalo i Agátě Prachařové, která byla před několika týdny vykradená. Lupiči se měli dostat i do jejího soukromého sejfu, který doslova vybrakovali. A právě tato zkušenost ji přivedla na myšlenku, uložit si cennosti mimo domov.

"Všchni ví, že mě vykradli. Samozřejmě jsem doma neměla žádné zabezpečení. Proto jsem se rozhodla, že když někam pojedu, tak si dám věci do 24 hodinového sejfu. Je to super. Mají tam různé velikostí sejfu. Do toho sejfu není šance se dostat a můžete si ho pojistit," prozradila Prachařová, která se nedávno vrátila s dětmi z pobytu v Izraeli u své maminky Veroniky Žilkové, kde se psychicky připravovala na schylující se rozvod s manželem Jakubem Prachařem. Alespoň se nemusela trápit myšlenkou, zda jsou její cennosti v bezpečí. Do její bezpečnostní schránky, kterou má u 24 Safe se totiž nikdo nedostane. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová