Reklama
Reklama
 České celebrity 

Markéta Plánková prozradila, co peče na Velikonoce

21. dubna 2019 14:59
Na velikonoční svátky mají herci ze seriálu Krejzovi volno a tak mají čas užít si svátky jara doma a tradičně. Poctivě chodí na koledu, barví vejce i pečou beránky. Tradice se prý udržovat musí!

Herečka Markéta Plánková dokonce se svými dcerami dodržuje všechny tradice. I když letos nakonec přeci jenom chystá malou obměnu. „Budeme s holkami péct i perníčky v podobě vajec a zajíčků a ty rozdávat koledníkům. S rodinou si to užíváme, protože u nás v Mnichovicích, kde žijeme, se Velikonoce stále dodržují. Barvím tak padesát vajec a máme plný koš stuh a stůl s hromadou sladkostí. Chodí k nám tlupy lidí, takže všechno vždy zmizí. Zdobíme dům, lepíme na okna motýly, kytky… Pečeme beránka a mazanec.“ prozradila herečka.

To Ivana Korolová přiznává, že mezi milovníky Velikonoc nepatří. „Nepovažuji se za velkého milovníka těchto svátků, protože mi přišlo trapný, že na vás kluci zazvoní, pošlete je do druhého patra, otevřete jim, pak děláte, že před nimi utíkáte.“ Jarní výzdobu ale herečka dodržuje a občas prý obarví i nějaké to vejce. „Velikonoční výzdobu dělám, protože mám ráda to „jaro v obýváku“. Na poslední chvíli se rozhodnu, že obarvím pár vajec, tak rychle doběhnu do obchoďáku, nakoupím a doma něco nabarvím,“ prozrazuje herečka, kterou doma vyšupá manžel paličkou od bubnů, na kterou si uváže mašli.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová