Reklama
Reklama
 České celebrity 

Další muzikálová hvězdička kritizuje The Voice

21. března 2019 17:40
Kateřina Kolčavová si jako zpěvačka nadělila umělecké jméno Katie Kei, a podobně jako řada jejích kolegů se pokoušela o průlom v kariéře v pěvecké soutěži The Voice Česko Slovensko. Ale ani ona porotu nezaujala. A tak se zkouší prosadit sama novým singlem s názvem Stop.

Katie má za sebou dílčí pěvecké úspěchy. Účinkovala v muzikálu Marry Poppins, vyzpívala si první místo v soutěži Diamonds Voice a dostala se do TOP 5 grand finále americké soutěže WCOPA, kde rok před Katie reprezentovala Českou republiku vítězka páté řady Česko Slovenská Superstar, Tereza Mašková. V The Voice se ale porota během jejího zpěvu neotočila. „Kdyby se otočil, vybrala bych si Vojtu Dyka. Nejvíc mě na celé soutěži mrzí, že s porotou vůbec nejste v kontaktu. Ani jsem je nezahlédla, takže nemám žádný feedback ke svému vystoupení,“ uvedla Katie, která ten večer zazpívala píseň Believer od Imagine Dragons.

I přesto, že na otočných křeslech sedí profesionálové z hudební branže, tento rok se soutěž potýká s negativními komentáři od diváků, a to především směrem k porotě. Tam sedí za slovenskou část Jana Kirschner a rapper Kali, za českou stranu to je pak Vojtěch Dyk a Pepa Vojtek. Nejvíce lidi dráždí kromě divného chování samotné Kirschner neustálé skákání do řeči u porotců mezi sebou, a to, zda zmáčknout či nezmáčknout tlačítko, které umožní vystupujícímu postoupit do dalšího kola. Záleží, především na tom, jak se porotci vyhecují a zmáčknou to společně nebo vůbec. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová