Reklama
Reklama
 České celebrity 

Čtvrtý největší fešák planety už prohání modelky

17. března 2019 17:18
Jiří Kmoníček se teprve nedávno vrátil ze světové soutěže Mister International, kde vybojoval 4.místo a stal se čtvrtým nejkrásnějším mužem na světě a zároveň nejkrásnějším Evropanem. „Jsem rád, že jsem mohl přijít na bezplatný odběr krve a podpořit dobrou věc. Takových akcí není nikdy dost," uvedl Jirka a zavzpomínal na to, jak se na světovou soutěž krásy připravoval a jak vše probíhalo. „Připravoval jsem se přes měsíc, učil se angličtinu, sledoval videa z přehlídek na internetu a učil se chodit, takže jsem vlastně poctivě trénoval nejen v posilovně, ale i chůzi. Měsíc před soutěží jsem trénoval každý den, dvakrát denně tři hodiny. Upravil jsem i stravu a celkově jsem zhubl 5 kilo, ale zároveň nabral svalovou hmotu," popisuje čtvrtý nejkrásnější muž na světě.

Kmoníček se hned přidal k misskám a modelkám, se kterými vyrazil darovat krev do Thomayerovy nemocnice. Lea Šteflíčková i Kristýna Kubíčková jsou sice zadané, ale ani to Jirkovi nebránilo v tom, aby krásky doslova obletoval. Kmoníček je navíc docela dobrá partie. "V nejbližší době mě čekají přehlídky, zajímavé akce i natáčení seriálu a mám i nějaké podnikatelské plány, zatím ale víc neprozradím. Zároveň jsem i znovu začal chodit do své práce, strojírenské firmy, chybělo mi to, protože mě má práce v rodinné firmě moc baví," řekl Muž roku 2018 Jiří Kmoníček. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová