Reklama
Reklama
 České celebrity 

Taneční legenda devadesátých let MC Erik je zpátky. Takhle dnes vypadá

18. ledna 2019 16:45
Ikona slovenské dancefloorové scény, DJ a producent MC Erik se rozhodl výjimečný rok zakončit tím, co k němu neodmyslitelně patří - singlem, který potěší každého fanouška tohoto hudebního žánru. Vyzrálejší a zkušenější, tak lze charakterizovat Erika Arestu, který se spolu s Ivanou Poláčkovou v nové skladbě ptá "Is This Love".

MC Erik po zásnubách loni stihl svatbu i stěhování do nového domu. "Při koupi domu jsme s manželkou hledali nemovitost, která by byla blíže k Martinovi Hájkovi, v jehož studiu jsme nahráli celé album a v budoucnu s ním plánuji intenzivněji spolupracovat," řekl Erik o práci se spoluautorem nového singlu Is This Love Martinem Hájkem.

Videoklip ke skladbě se zčásti natáčel ještě v letním období v Praze, v Erikově domovském Music Clubu Zlatý Strom, při největší grafitti stěně v Modřanech, a ve studiu ProRecords Martina Hájka. "Klip jsme sice točili už v létě, ale finální postprodukci jsme dokončili až teď. Hned po natočení klipu jsme se stěhovali, potom připravovali svatbu a svatební cestu a vedle toho všeho ještě běžná pracovní hektika", vysvětlil zdržení producent a DJ a dodal: "Našemu kameramanovi vykradli auto a vzali mu fototechniku. Sice se to přímo nedotklo záběrů do našeho videoklipu, ale řešení této situace způsobilo další zdržení." MC Erikovi se do videoklipu podařilo dostat i svou zálibu v kvalitních a rychlých autech, když speciální úkol dostala americká klasika Mustang. A do závěrečných záběrů zakomponoval i krátkou upoutávku na druhý plánovaný singl Without You.

MC Erik pravidelně působí jako DJ v různých klubech v Čechách a občas jako host i na Slovensku. Na akcích zaměřených na 90. léta pravidelně prezentuje se svojí novou zpěvačkou Ivanou Poláčkovou své největší hity z dob působení ve skupinách Maduar a MC Erik & Barbara. V loňském roce se představili i na akci 90's Explosion v Praze, kde jejich vystoupení vidělo 17.000 diváků. MC Erik je také pravidelně součástí akce We Love 90's, která dvakrát ročně přináší na Slovensko největší hvězdy eurodance scény 90. let. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová