Reklama
Reklama
 Seriály & Filmy 

Hynek Čermák se jako Rapl představí hned po Novém roce

30. prosince 2018 14:57
Žádné natáčení není jednoduché a speciálně Rapl rozhodně nebyl jednoduchý. V druhé řadě jsme se dostali na přístupnější lokace, Krušné hory byly přeci jenom hodně krušné. Měli jsme chuť a vůli udělat druhou řadu, protože nám přišlo, že s postavami se dá ještě pracovat. Jak už ty postavy ale známe, tak jsme si dovolili více pracovat s jejich charaktery a druhou řadu jsme postavili na humornějších situacích. Prostě se seriál nebere tolik vážně, má odstup a nadhled. Velký rozdíl oproti první řadě je přítomnost leitmotivu, který se line všemi díly."Jan Pachl, režisér.

Jáchymovské detašované pracoviště, které bylo dlouhou dobu trnem v oku byrokratického aparátu, je v rámci restrukturalizace zrušeno a podplukovníka Rohana pověří vedením kriminálky v Ústí nad Labem. Netrvá dlouho a přetáhne tam všechny „své" kriminalisty. Naslibuje jim hory doly, a i když nic z toho nedodrží, stará parta je zase pohromadě.

„Kdysi jsem řekl, že kdybych se mohl chovat úplně svobodně, tak bych se choval asi jako major Kuneš. On je takový archetyp detektiva, který si může dělat, co chce. Myslím si ale, že kdyby se takto choval někdo ve skutečném životě, tak by asi dlouho nepřežil, je to zkrátka hulvát. Abych to shrnul, moc toho společného nemáme, i když ta figura samozřejmě vychází ze mě," uzavírá představitel hlavní role Hynek Čermák. Druhá řada se začne vysílat hned v prvním lednovém týdnu. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová