Reklama
Reklama
 Komerční článek 

Nevíte, kam na Silvestra? Zajeďte si do wellness ráje celebrit!

 
Nemáte ještě plány na Silvestra, ale chtěli byste jej strávit odpočinkem a relaxací? Vydejte se na Slovensko. Kousek od Bratislavy v lesích se nachází místo, kde se budete cítit jako v ráji. Zavítejte do čtyřhvězdičkového hotelu Zochova chata, který si natolik zamilujete, že se budete chtít vrátit.

Silvestrovská noc v tomto hotelu se nese v duchu skvělé zábavy a báječného jídla. Silvestrovským večerem budou provázet moderátoři. Můžete se bavit dle libost, chybět nebude ani příjemná hudba a skvělé hity. Těšit se můžete na tombolu a půlnoční ohňostroj! Předtím je k dispozici luxusní wellness, kde najdete jeden velký bazén a vířivku. Součástí je i saunový svět.

V saunovém světě se můžete těšit na finskou saunu, infra saunu, bylinkovou saunu a parní saunu. Po sauně se můžete osvěžit v ochlazovacím bazénku, vyzkoušet kneippovu koupel, zážitkovou sprchu anebo lesní chodníček.

Pokud vás trápí záda anebo si chcete jen odpočinout vyzkoušejte místní masáž. Vybírat můžete z klasické reflexní masáže až po masáž chodidel. Dámy jistě ocení možnost kosmetického ošetření. Pro ty, co nechtějí odpočívat, je zde plně vybavená posilovna. Tento wellness ráj kousek od Bratislavy stojí za to navštívit, nejen na Silvestra.

A ještě jeden tip: pokud chcete objevovat další místa Amazing Places, tak sledujte jejich instagram, kterým vás provedou známé tváře z Česka a Slovenska.  

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová