Reklama
Reklama
 České celebrity 

Manželka Hynka Čermáka dostala roli v Ulici a divákům se nelíbí

08. prosince 2018 19:06
Roli učitelky v nekonečném seriálu Ulice dostala manželka Hynka Čermánka Veronika. Přitom doposud byla ráda jen za malé epizodní role v různých seriálech, především na komerčních televizích. A ani se netají tím, že něž dostala práci v Ulici, nedělala nic. Navíc po své premiéře v seriálu to hned v diskuzích schytala od diváků, kterým vůbec nepadla do oka.

„Je to možná hanba přiznat, ale já jsem vlastně vůbec nevěděla, do čeho jdu. Ale zjišťovala jsem si, jak to tu chodí, jestli je to tady příjemná práce, jestli do toho mám jít… Napsala jsem si plusy a minusy a pak jsem se rozhodla. A udělala jsem dobře. Potřebovala jsem to. Do té doby jsem byla hodně doma a vychovávala našeho psa, aby byl poslušný a mohli jsme se na něho spolehnout. Občas jsem něco točila se zahraničními produkcemi, ale nic stálého. A najednou jsem cítila, že bych něco takového chtěla. Dva dny na to mi zavolali z Ulice,“ vzpomíná herečka na začátky spolupráce. „Mně se to tak stává. Když na něco pomyslím, že bych si to přála, nakonec to tak dopadne. Jako malá jsem si přála, že chci bydlet v Praze v Dejvicích a je to tak. Jednou jsem si řekla, že bych chtěla točit se zahraniční produkcí a za dva dny jsem dostala roli v zahraničním seriálu, a teď se to úplně stejně stalo i s Ulicí,“ usmívá se.

Veroničina seriálová postava bude po všech směrech výrazná a Veronika si ji pochvaluje. „Hraju Magdu, učitelku matematiky a zeměpisu a bývalou spolužačku Terezy (Patricie Solaříková). Líbí se mi, jak je barevná a kolik vrstev má a těším se na to, jak je budeme postupně odhalovat a poznávat, co je zač, proč sem přišla a že tady není jen tak. Magda ale není barevná jenom uvnitř, pestrý má i zevnějšek. A to je zase dané tím, že je barvoslepá. Slévají se jí některé barvy, a tak si svoji vizuální pestrobarevnost ani neuvědomuje,“ popisuje svoji postavu Čermák Macková. Veroničina role má ale ještě jednu vlastnost, kvůli které musela herečka oprášit hru na klavír. „Netroufám si říct, že hraju výborně. Vlastně si myslím, že na to, jak dlouho jsem se na klavír učila hrát, toho zas tolik neumím. Hrála jsem do maturity, pak jsem měla dlouhou pauzu a před dvěma lety mi můj muž koupil klavír, a tak jsem se k tomu zase vrátila. Ale jen tak jsem si pobrnkávala a pak přišla role Magdy, která umí hrát, a tak jsem zase začala cvičit,“ vypráví herečka s tím, že ji ve cvičení trpělivě podporuje manžel Hynek Čermák.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová