Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kateřina Hrachovcová zavzpomínala na dětství. Co měla místo panenky?

21. listopadu 2018 15:32
Už potřetí své síly spojili čeští a slovenští návrháři, panenky Barbie a slavné osobnosti. Vznikly tak originální panenky, které se dražily během slavnostního večera. Vybralo se neuvěřitelných 531.000 korun, které poputují do pražského Klokánka a pomůžou dětem v nouzi.

Svým dílem přispěly bezpochyby i VIP osobnosti. Helping Dolls měly dokonce patronky. Těmi byly herečky Kateřina Hrachovcová a Dáša Zázvůrková z představení Můžem i s mužem. „Osobně si vybírám projekty, u kterých se ztotožním s posláním, a jsou přínosné. Je důležité pomáhat," říká Kateřina Hrachovcová. A jak ona vzpomíná na svou první panenku? „Tak to byla vařečka, oblečená do tátova kapesníku. Nesla jméno Jiřinka."

Slavnostní večer moderovala sympatická Kristina Kloubková. Ani ta nebyla na akci žádným nováčkem. Tento projekt už podpořila v minulých ročnících a i letos si akci užila. Panenky má ráda a dětství si připomíná tím, že si hraje se svou dcerou. Jako holčička měla svou oblíbenou panenku, ze které ihned udělala baletku. Není divu, tanec miluje sympatická moderátorka už od mala. Bohužel svým originálním modelem by přispět nemohla. „Já právě vůbec šít neumím. I Jasmínka říká, když se jí něco roztrhne, že to raději necháme na babičce," směje se Kristina. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová