Reklama
Reklama
 České celebrity 

Vítězka Superstar a hvězda Tváře konečně vydá desku

19. listopadu 2018 16:52
Tereza Mašková právě vydala album s písněmi, se kterými vystupovala v letošním ročníku SuperStar. Soutěž vyhrála, aktuálně absolvovala další a k tomu stihla natočit novinkovou píseň New Me a k ní pohádkový klip. Za pouhý den nasbíral přes 200 tisíc zhlédnutí.

Tereza Mašková zaujala diváky televizní soutěže především svým hlasovým rozsahem. Kolekce písní, kterými kolo od kola přesvědčovala porotu, nyní vychází na albu i v digitální podobě. Doplňují je dvě skladby, jež si Tereza zazpívala v televizní show Tvoje tvář má známý hlas, která o tomto víkendu skončila. Souběžně s televizním finále mladá zpěvačka představila svůj první videoklip. Skladbu New Me speciálně pro ni napsal anglicko-slovenský tým autorů. „New Me má pro mě osobně velmi důležité poselství a já doufám, že se ho podaří předat i mým fanouškům. Věřím, že se jim klip bude líbit. Produkce byla velkolepá. Natáčeli jsme ho s týmem profesionálů, kteří odvedli výbornou práci,“ říká ke klipu Tereza Mašková.

Zpěvačka Tereza Mašková tíhla ke zpěvu již od útlého věku, kdy působila ve sboru. Po ZUŠ absolvovala Konzervatoř Jaroslava Ježka. V 18 letech se zúčastnila celosvětové soutěže World Championships of Performing Arts, v níž zvítězila v kategorii Muzikál. V minulosti se objevila také v soutěži Česko Slovensko má talent.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová