Reklama
Reklama
 České celebrity 

Česká Barbie daruje auto

16. listopadu 2018 18:18
Víte, že existují malá autíčka, která mohou řídit mladí lidé už od patnácti let? Jednou z tváří tohoto projektu je i česká Barbie Dominika Myslivcová, která teď takové autíčko nabízí. Pro slečny, jak jinak, než totálně pink.

Autíčka pro patnáctileté jsou stále populárnější. Důkazem tohoto tvrzení je i fakt, že s vozidly budou jezdit i vítězové modelingové soutěže Pure Model 2018 Anna Brodecká a Oliver Průcha. „Byla jsem úplně v šoku, co pro mě připravila Dominika. Miluji růžovou, úplně mi to vyrazilo dech.”

Jestli se teď křižujete a bojíte se, že by vaše děťátko hned někde nabouralo, tak je to obava zbytečná. Je dokázané, že čím dříve člověk s řízením začne, tím lépe. Otrká se, rozkouká a získá patřičné dovednosti. Navíc, pokud si majitel autíčka pro patnáctileté bude chtít později udělat klasický řidičák, samozřejmě má možnost.

V rámci projektu ridicaknaautomat si bude moci udělat i oprávnění na řízení aut s automatickou převodovkou, což je jednodušší, pohodlnější a rychlejší. Mnoho autoškol takovou možnost dnes nenabízí, a když už ano, řidičák na automat je drahý, protože se kratší doba kurzu nevyplatí. Tvůrci projektu řidičák na automat na to však jdou jinak, protože si uvědomují, že právě automaty jsou budoucností. Cena je zde tedy velmi přátelská. A když později zjistíte, že chcete i "normální" řidičák na vozy s manuální převodovkou, můžete si v pohodě dodělat. Do té doby však už vesele jezdíte s automatem.  

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová