Reklama
Reklama
 České celebrity 

Misska z děcáku vyfoukla kolegyni kšeft

20. října 2018 17:37
Krásná modelka Veronika Kašáková je známá hlavně pod přízviskem „miss z děcáku". Práci modelky tak postupně nahradila hlavně starost o vlastní nadaci, která se věnuje dětem se stejným osudem. Kariéru před objektivem ale na hřebík pověsit v nejbližší době nehodlá, a dokonce se jí i povedlo připravit o kšeft modelkovské kolegyně.

„Práce s dětmi naplňuje můj čas z 90 % a je to moje vášeň. Nedávno mě však oslovila společnost Elega, zda bych neměla zájem nafotit kolekci kabelek pro podzim a zimu 2018. Neváhala jsem ani minutu, protože mě tato značka baví a s nadšením sleduji její vývoj. Navíc ráda podpořím českého výrobce," vysvětluje Veronika. Problém je v tom, že až doteď se ve zmíněné kampani objevovala zrzka Romana Pavelková.

„Je pravda, že jsem pro kabelky fotila kampaň už třikrát, ale nemám pocit, že by mě Veronika ‚vyšoupla‘. V tomto případě je role modelky proměnlivá, protože se nejedná o tvář značky. Tou je Dana Morávková s vlastní kolekcí, takže rozhodnutí, že je čas na změnu, neberu jako nic proti mé osobě," vyjádřila se modelka a podnikatelka.

Rozhodně se tedy nedá říct, že by byla Veronika modelka, která jde přes mrtvoly a je zahleděná sama do sebe. Ostatně i její odpověď na to, zda její šatník praská ve švech, proto mnohé zaskočí. „Módu mám ráda a ráda se inspiruji třeba na sociálních sítích, ale raději investuji do zážitků. Nemyslím, si že je důležité mít nejnovější kousky z nejdražších kolekcí. Věci nehromadím, a jakmile něco nenosím, okamžitě to vezu do dětského domova," směje se křehká blondýnka. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová