Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Přijďte si užít s Adelou: Věnovat se bude všem ženám!

22. září 2018 13:20
Umění být ženou je naprosto jedinečná konference věnována všem ženám. Letos se v Praze bude konat poprvé, a to 20. října v hotelu Hilton! Těšit se můžete na sobotu nabitou neobyčejnými přednáškami se zajímavými mluvčími. Setkání je určeno úplně všem ženám bez rozdílů. Tak neváhejte a přijďte si užít hezký den v příjemné společnosti.

Pečujete o sebe, své psychické i fyzické zdraví? Jste milující maminka nebo babička? Baví vás se dozvídat nové informace a učit se novým věcem? Ano, setkání je pro všechny ženy, které se zajímají o svůj růst, kariéru, rodinu, ale i sebeúctu a rady poznávají vlastní vědomí. Být vědomou ženou, matkou, partnerkou, postavit se na vlastní nohy, mít svůj byznys a zároveň zvládat rodinu, to jsou témata letošní konference. Umění být ženou je skvělý prostor pro networking. Organizátorky zde vidí jedinečnou příležitost pro ženy k propojení svých byznys modelů nejen v Česku, ale i na Slovensku. "Na prvním ročníku v Praze se dámy mohou těšit na Jana Mühlfeita a Kateřinu Novotnou, Margit Slimákovou, Danu-Sofii Šlancarovou, Aleše Kalinu, Táňu Havlíčkovou, Moniku Sičovou, Martina Brandová, ale také na skvělou večerní talk show,“ láká Marcela Reisz organizátorka.

Ambasádorkou konference je oblíbená moderátorka Adela (Banášová) Vinzceová, která se v rámci konference představí i se svou večerní talk show. Můžete se tak navíc těšit na večer se zajímavými

Vstupenky zakoupíte na www.umenibytzenou.cz

O konferenci
Umění být ženou, je největší konference pro ženy na Slovensku. Letos oslavila své páté výročí a organizátorky se ji rozhodli posunout i za hranice Slovenska do České republiky. Díky tomu se na podzim 2018 bude konat její první ročník v Praze. 

staronline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová