Reklama
Reklama
 České celebrity 

Veronika Žilková doma maká jako Popelka

18. srpna 2018 17:20
Zkoušky pohádkové show Tři oříšky pro Popelku sice Veronice Žilkové začnou teprve za několik týdnů, ona se na svou roli připravuje celé léto. Kupodivu si ale nezkouší roli zlé ma-cechy, nýbrž ubližované Popelky. "Abych se vžila do role, skáču kolem své rodiny. Pravdou je, že zatím v roli "jejich Popel-ky"," říká Žilková. A příklad by si z ni mohla vzít i pravá Popelka.

"Než má rodina vstane, mám navařeno, napečeno a poklizeno. Těším se na první čtenou, kdy se role obrátí a budu si užívat, že jsem konečně ta, o kterou se Popelka stará," říká herečka.

Ta nemá ale volno ani během letních měsíců. "Během léta natáčím seriál Kameňákov, kde ztvárňuji roli staré panny a učitelky. Scénáristi mi připravili pestré prostředí, takže kromě školní budovy natáčím i v balónu či hraju fotbal," prozradila herečka, která i neodpočine ani v srpnu.

"To v prostorách Národní univerzitní knihovny připravují taneční představení s juniorskou skupinou Emotion Malé princohraní. Jde o literárně taneční představení na motivy Malého prince," prozradila Žilková, která má tak do premiéry pohádkové show Tři oříšky pro Popelku, která se uskuteční 12. října v Kongresovém centru v Praze, opravdu nabitý program. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová