Reklama
Reklama
 České celebrity 

Andrea Bezděková válí tenis s tátou

12. srpna 2018 16:51
Andrea Bezděková má tenisovou krev v rodině, její táta je totiž celoživotním vášnivým tenistou a tak není divu, že když před třemi roky dostala pozvání na VIP tenisový turnaj, neváhala a ačkoli držela raketu v rukou po několika letech, pozvání přijala a namotivovalo ji to natolik, že od loňska trénuje pravidelně. „Mám tenis hrozně ráda, mně se totiž strašně líbí ten společenský život kolem tenisu, turnaje, kdy se lidi potkávají a navíc jsem to vždycky viděla doma a líbilo se mi to, tak jsem si řekla, že je na čase se toho taky chopit," směje se kráska.

Andrea je žena činu, takže pozvání na turnaj neodmítla ani tentokrát, ačkoli byla jednou ze tří žen mezi samými muži a to povětšinou zkušenými tenisty. Kráska se neohroženě zúčastnila VIP turnaje dvojic v rámci Advantage Prague Open a na pomoc si přizvala svého tatínka. Bohužel však na protihráče rodinný tým Bezděků nestačil a vyřadili je již ve skupině, takže semifinále už pozorovali jen z tribuny. „Samozřejmě to mohlo být lepší, ale vzhledem k tomu, že hned v prvním kole na nás nastoupili dva tygři, kteří nakonec i vyhráli celý turnaj a hráli jasně na vítězství, tak nám hodně spadnul hřebínek. Druhá dvojice, proti které jsme hráli, byla už mírnější, ti přistoupili na naší hru, kdy jsme dostali trochu šanci, a i když to měli pod kontrolou, tak jsme si všichni zahráli," konstatuje Misska, kterou úsměv a pozitivní energie neopustili ani po dvou prohraných dublech. 

Kateřina Malá | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval