Reklama
Reklama
 České celebrity 

Leoš Mareš si s Monikou užívá líbánky v Dubaji!

22. února 2018 05:09
Nejoblíbenější a také nejvyhledávanější český moderátor Leoš Mareš (41) překvapil své přátelé i fanoušky utajovanou svatbou s přítelkyní, módní redaktorkou Monikou Koblížkovou (36), které své "ano" vyslovil v úterý během soukromého obřadu v Litomyšli. Zřejmě i proto, aby se vyhnuli médiím i překvapeným dotazům svého okolí, odletěli po svatbě novomanželé rovnou na líbánky do Dubaje.

A ačkoli jindy jsou Leoš i Monika velmi sdílní, co se příspěvků na sociálních sítích týká, nyní drží své soukromí pod pokličkou. Svatebních fotek se asi hned tak fanoušci nedočkají a ani momentkami z líbánek novomanželé zatím nehýří.

Na jejich profilech na Facebooku a Instagramu se zatím fanoušci dohadují, zda Monika přijala manželovo příjmení, či ne. Normálně by to asi nebylo tak diskutabilní, ale vzhledem k tomu, že i první moderátorova žena, se kterou má dva syny, se jmenovala Monika, oběma dámám by tak mohly zažít vznikat nepříjemné situace. Nejvíce fanoušků se přiklání k variantám, že si Monika ponechá příjmení Koblížková nebo případně bude užívat obě příjmení.

Leoš si svou druhou manželku vzal po téměř tříleté známosti a ačkoli veřejně prohlašoval, že svatba se uskuteční do roka a do dne, vzali se necelé čtyři měsíce od velkolepých zásnub, které se odehrály v Mariánských Lázních. 

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová