Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Tvou lítost nepotřebuji! Vzkázala Samantha ze Sexu ve městě své kolegyni

11. února 2018 09:58
Herečka Kim Cattrall (61) prožívá pravděpodobně nejtěžší chvíle svého života. Její mladší bratr Chris Cattrall (55) byl nalezen mrtvý na svém panství v kanadské Albertě. Soustrast jí vyjádřila i hlavní hvězda kultovního seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker.

"S největším zármutkem oznamujeme, že náš bratr a syn náhle odešel z tohoto světa. V tuto chvíli vás všechny moc prosíme o respekt k našemu soukromí. Chceme vám všem však hluboce poděkovat za lásku a podporu, kterou nám v této těžké chvíli vyjadřujete," napsala na svůj profil na Instagramu zarmoucená herečka.

Kondolence přicházely ze všech koutů světa i od kolegyň a kolegů z herecké branže. Jedna z nich však po dlouho trvajících sporech herečku vyloženě popudila. Když svou lítost prostřednictvím sociálních sítí projevila i představitelka Carrie herečka Sarah Jessica Parker, Kim ji velmi ostře odpálkovala. "Nepotřebujeme v tomto tragickém období tvou lásku nebo podporu. Řeknu to na rovinu. Ty nejsi má rodina, nejsi moje přítelkyně. Takže ti znovu píšu, abys přestala využívat naši tragédii ve snaze obnovit své lepší já," napsala herečka na Instagramu, kde zároveň poděkovala všem ostatním kolegům ze Sexu ve městě za slova útěchy, která ji i její rodině vyjadřují. 

kaja | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová