Reklama
Reklama
 České celebrity 

Eliška Bučková ukázala luxusní opálené tělíčko, které si hýčká rybář Jakub Vágner

16. prosince 2017 09:59
Modelka Eliška Bučková je pře koncem roku v jednom kole, ale péči o sebe rozhodně nezanedbává. Půvabná brunetka se netají tím, že se o sebe pečlivě, a hlavně ráda stará. Cvičí, zdravě jí, používá kvalitní kosmetiku na obličej, vlasy a tělo a také používá samoopalovací krémy.

I v zimě je třeba mít trochu barvu a nevypadat jako bledule. Toho se modelka Eliška Bučková drží už roky. Osmadvacetiletá modelka se může pyšnit nejen krásným opálením, které si celoročně udržuje díky samoopalovací kosmetice, ale také parádně vysportovanou postavou. Eliška má krásné ženské tvary a k tomu tělo pevné jako skála.

Její přítel, rybář Jakub Vágner, je do ní pořádně zamilovaný. Dobře si uvědomuje, že Eliška je nejen velmi půvabná, ale dokáže být i skvělým parťákem do nepohody. Příští rok se šťastný pár dočká i svatby. I když zatím ne vlastní, veselky se budou konat hned dvě! Vdávat se bude Elišky sestra i sestra Jakuba. Zpěvačka Tereza Vágnerová kývla na žádost o ruku měsíc před narozením prvorozené dcery, a tak příští rok na svatbě nebude chybět ani miminko.

I když by se Eliška Bučková určitě ráda vdávala, zatím si musí počkat na žádost o ruku. Svatbu dvojice sice zatím neplánuje, ale bývalá královna krásy se svého velkého dne jistě brzy dočká!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval