Reklama
Reklama
 České celebrity 

Ruda z Ostravy se stane podruhé otcem!

15. prosince 2017 05:45
Herec a moderátor Diváckých zpráv na Primě Michal Kavalčík, známý jako Ruda z Ostravy, na sociální síti oznámil radostnou novinu. Se svojí přítelkyní Zuzanou Fialovou očekává přírůstek do rodiny.

„Prošli jsme spolu se Zuzkou dlouhý a nádherný a fantastický kus cesty. A osud nám přál a chtěl, aby v té naší příští etapě barevného života se nám pod nohy pletla buď malá blonďatá úspěšná managerka, nebo malej kudrnatej šikovnej herec. Příští rok bude prostě nejvíc prima. Tenhle vánoční dáreček se Ti, lásko, povedl. Děkujeme všem, které jsme na naší cestě potkali a doufáme, že půjdete s námi i dál. P.S.: Zuzi, doprčic, kam jsi dala kapesníky…?“ napsal na sociální síti Michal, který se svojí přítelkyní Zuzanou žije několik let. Pár rád podniká dobrodružné cesty do zahraničí, ze kterých si mnohdy vozí velice vtipné příhody. Důležité je, že Michal a Zuzka berou vše pozitivně a s nadhledem.

Z předchozího vztahu má Michal Kavalčík dvanáctiletého syna Alexe. Jak se říká, jablko nepadlo daleko od stromu. Alex se věnuje divadlu a natáčení videí.

Michal Kavalčík vystudoval Ostravskou konzervatoř, obor hudebně-dramatický. Účinkoval například v muzikálech Dracula, Evita, Hamlet nebo Krysař. Z televizní obrazovky si ho diváci mohou pamatovat jako učitele v seriálu První krok nebo z pořadu Vtip za stovku.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval