Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jak létat první třídou? Česká Barbie Dominka Myslivcová vás poučí!

12. prosince 2017 03:17
Před pár týdny se Dominika Myslivcová vrátila z luxusní dovolené na Maledivách. Jak je jejím zvykem, své fanoušky celou dobu zásobovala fotkami a krátkými spoty. Zároveň samozřejmě naštvala i ty z vás, kteří jí nemohou přijít na jméno.

Letecká společnost Emirates vlastněná emirátem Dubaj patří mezi nejlepší na světě. Tím spíš, když letíte první třídou. Luxus, kam se jen podíváte. I když, většina z nás se tam nejspíš nepodívá nikdy. Růžová Barbie si vše užila na své cestě na Maledivy.

Gili Lankanfushi resort, kam Dominka vyrazila je opravdu parádní. Vybrané jídlo, toalety větší, než lecjaká garsonka, sprchový kout nebo fontána či „live“ sledování startu a celého letu a další vychytávky, o který při běžném letu ani nesníte. Jestli si říkáte, kde na to zase vzala a že za ní musí stát nějaký bohatý milenec, možná budete zklamáni.

Myslivcová si totiž užívá hlavně díky tomu, že ze všech svých cest natáčí videa. Zřejmě už jste slyšeli o tom, že si různé firmy nejznámější youtubery hýčkají jako oko v hlavě. Není se čemu divit, jejich vliv na veřejnost je obrovský. A o to právě jde. Tím spíš, když si vyberou českou rekordmanku (vždyť jedno její video má přes 70 milónů shlédnutí). Navíc, když se podíváte na web www.luxusni-dovolena-cz tak zjistíte, že tam opravdu nejde o to vyrazit na dva dny pod stan na Okoř a opékat si tam buřty. Zkrátka se vyplatí vyslat youtubera kamkoli, na cenu se v takovém případě nehledí. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová