Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Nicole Kidman a Keith Urban prodávají svoje sídlo za téměř 76 milionů korun!

08. prosince 2017 12:15
Herečka Nicole Kidman a muzikant Keith Urban se rozhodli prodat svoji společnou nemovitost, kterou mají v Tennessee v USA. Cena, za kterou se usedlost v současné době nabízí, je téměř 76 milionů korun!

Nemovitost disponuje šesti ložnicemi, čtyřmi koupelnami a pozemkem o velikosti 35 akrů s dlouhou příjezdovou cestou obklopenou stromy. Interiér domu je velice moderní, má obývací pokoj propojený s prostornou kuchyní. V obývacím pokoji je stupňovitý strop, ve kterém je zabudované osvětlení celé místnosti a velký krb. Jídelna disponuje francouzskými okny s výhledem do zahrady.

Celý barák je vybaven nerezovými spotřebiči a dominují mu světlé barvy. Základní barvou je bílá, béžová a světle hnědá. V přízemí se nachází mimo jiné pokoj pro hosty a tělocvična.

Už v roce 2016 se potvrdily spekulace o tom, že to Nicole v manželství pořádně skřípe. Australský pár prý dokonce podstoupil párovou terapii na odlehlém místě, kde své problémy konzultoval s psychology. Tento krok manželé podstoupili zejména kvůli společným dcerám Sunday Rose a Faith. Manželé se ale stále objevují na významných společenských akcích, jednou z posledních bylo letos na podzim udílení Zlatých Glóbu. Takže je velmi pravděpodobné, že manželská krize je již zažehnána.  

kat | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová