Reklama
Reklama
 České celebrity 

Syn Simony Krainové se objevuje v nové kampani! Je k sežrání!

18. listopadu 2017 05:14
Topmodelka Simona Krainová nemá sice problémy se zrakem a nemusí nosit brýle ani kontaktní čočky, její syn Bruno se ale bez této pomůcky nyní neobejde. Malý chlapec je v brýlích snad ještě roztomilejší!

Simona je stále na výsluní v prostředí modelingu, ale také jako tvář mnoha prestižních značek. A jak to tak vypadá, v jejích šlépějích se teď vydává i její mladší syn Bruno, z něhož se pomalu stává model. Roztomilý Bruno se totiž se svou maminkou nyní objevuje v kampani na brýlové čočky Junior Airwear, které jsou prakticky nerozbitné.

„Jsou také o 30% tenčí a lehčí, než běžné brýlové čočky, takže nezatěžují nos a uši a jejich uživatel o nich téměř nebude vědět,” říkají odborníci ze společnosti Essilor, která tyto brýlové čočky vyvinula.

„Jsem moc ráda, že tahle věc existuje, protože všichni víme, jak jsou děti živé a někdy až moc. A náš Bruno je docela energické dítě, takže tyhle brýlové čočky si nemůžeme vynachválit,” svěřila se spokojená maminka Simona Krainová. „Jsou vážně super. Ty brýle nejsou vůbec těžké a jsem ráda, že dnešní děti, potažmo jejich rodiče mají na výběr právě z takových novinek,” pochvalovala si modelka.

A jak si focení užíval Brunko? „Je to super," prohlásil malý rošťák, který tak pomalu vstupuje do českého šoubyznysu.

Perfektní volbou nejen na letní či zimní radovánky jsou brýlové čočky s povrchovou úpravou Crizal Kids UV, které dětem poskytnou nejvyšší možnou UV ochranu v čirých čočkách s E-SPF 25. Navíc jsou odolné také proti škrábancům a odleskům a snadno se čistí.

„V nabídce jsou pak i nejmodernější brýlové čočky CrizalKidsPrevencia obsahující modrý filtr a chrání tak zrak dětí pro budoucnost při práci s PC, tabletem, mobilem - zrátka při hrách v digitálním světě. A pokud děti tráví s tabletem či telefonem většinu dne, anebo se hodně dívají na televizi, pak si mohou zrak chránit inovativními brýlovými čočkami Crizal Prevencia," dodávají odborníci z Essiloru.

Vždy ale platí, že je dobré, aby se rodiče poradili s odborníky o tom, co je pro jejich dítě nejlepší, třeba právě v Essilor optice v Praze 5. Zde vám poradí se vším, co potřebujete vědět a čočky na klientech přímo vyzkouší a také rovnou zasadí do brýlových obrouček.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval