Reklama
Reklama
 České celebrity 

Simona Krainová a Alice Bendová prozradily, jaké zkrášlovací zákroky a kde podstoupily

24. října 2017 05:53
Topmodelka a herečka mají jedno společné. Nehádali byste jim jejich věk. Je to mladistvý vzhled od přírody, nebo z rukou zkušeného lékaře? Prozradily jak a kdo jim ke kráse dopomáhá.

Je to přeci jen hlavně příroda. Ale i přírodě se musí občas trochu pomoci třeba dermatologie. Prvním pomocníkem je botox. „Na drobné i střední vrásky i jako prevence jejich vzniku je ideální. Někomu se to může zdát jako běžný zákrok, který dnes dělá kdekdo. Ale věřte mi - aby výsledek vypadal přirozeně a ne jako maska, je důležité, kdo s ním pracuje. Jsem ráda, že já mám zrovna na Klinice Yes Visage profíky, kde všechny zákroky dělají s péčí a citem pro přirozenost,“ prozradila Simona Krainová (43) o botoxu.

Její slova potvrzuje i Alice Bendová (43), která si první botox nadělila až ke čtyřicítce. „Z rukou zkušeného lékaře se není u botulotoxinu čeho bát a už vůbec ne ztráty mimiky. Zachová se pohyblivost obličeje a pouze se relaxují místa s větší silou mimických svalů, tak abychom předešli vytvoření fixovaných vrásek a výsledek vypadal stále přirozeně,“ potvrzuje slova Simony specialistka na antiagingovou medicínu a dermatologii MUDr. Hana Plachá z téže kliniky.

Aplikace botulotoxinu, zvýraznění kontury rtů pomocí tělu vlastní kyseliny hyaluronové, omlazení krku vlastní plazmou a aplikace mezonití, to jsou zákroky, kterými pomohla přírodě herečka Alice Bendová. Zmíněné mezonitě umí řešit i povadající až smutný výraz obličeje vlivem poklesu tkání. To vše rychle, bez jizev a bez nutnosti operace či skalpelu. Nitky se vstřebají a zanechají jen zpevněný obličej. „Omlazení není většinou o jedné technice, ale je to většinou mix vhodně zvolených ošetření. Ideální je i kombinace s aplikací vlastní plazmy. Ta obsahuje proteiny a krevní destičky s velkým množstvím růstových faktorů, které přirozeně podporují revitalizační a regenerační procesy buněk,“ vysvětluje k výkonům Alice mezinárodní školitelka a specialistka antiagingové medicíny MUDr. Zuzana Poláková z Kliniky Yes Visage. 

Na plazmu nedá dopustit ani Simona: „Je to můj elixír mládí. Využívá to nejcennější z mého vlastního těla. Po plazmaliftingu mám pleť úplně prozářenou a cítím, jak se drží vypnutá, vyživená a čerstvá, jako bych se každý den pořádně vyspala,“ doplňuje souhlasně doktorku Polákovou Simona. 

Simona i Alice si zkrášlení chválí a na přirozenosti jim rozhodně neubralo. „Kdybych to na sebe nepráskla, nikdo na mě žádné ošetření nepozná," dodává s úsměvem Alice. „Kamarádky se mě kolikrát ptají o radu. Vždycky radím, zajděte na kliniku a na nezávazné konzultaci zjistíte, co je možné. Často jsou pak překvapeny, jak i málo stačí k výrazné změně k lepšímu,“ doplňuje Simona.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová