Reklama
Reklama
 České celebrity 

Jeden z nejznámějších stylistů do půl těla: Takhle si vypracoval břicho!

19. října 2017 03:50
Filip Vaňek je předním českým stylistou. Stará se o podnikatele i podnikatelky, manažery i manažerky, ale hlavně o naše celebrity. Má velmi dobré vztahy například s modelkou Simonou Krainovou nebo s Leošem Marešem a jeho přítelkyní Monikou Koblížkovou.

Filip je opravdu hodně časově vytížený, ale jsou chvíle, kdy si dokáže najít čas pro sebe a odpočinout si od práce i od lidí.

Filip Vaněk je požitkář a všechno si umí užívat. Relax si užívá dvojnásob. „Objevil jsem na doporučení přátel luxusním spa v hotelu Emblem u Starosměstského náměstí a musím říct, že je to pecka. Kromě skvělých služeb vás dostane i ten nádherný výhled na Prahu. Z terasy jsou vidět Hradčany, no co víc si přát," prozradil Vaněk.

Po devadesátiminutové masáži, kterou si Filip dopřál v oblíbeném hotelu, pro své fanoušky vyfotil snímek, na kterém se pyšní opáleným a vypracovaným bříškem. Je vidět, že oblíbený stylista hvězd o sebe pečuje a rád si dopřeje příjemný luxus, který v pražském hotelu rozhodně nechybí.

Sauna, masáže, na střeše vířivka, kde můžete být sami nebo se svou drahou polovičkou. Kromě toho skvělé šampaňské, ovoce, nebo něco jiného, co máte rádi. „Jako užívám si to maximálně. Je to místo, kam lze utéct z ruchu velkoměsta, a přitom nemusíte jet přes půlku Prahy. Takhle podle mě má vypadat wellnes,” doplnil stylista. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval