Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Dara Rolins si užívá na Bali. Fanoušci si zase užívají pohled na její vypraceované tělo!

17. října 2017 03:50
Zpěvačka Dara Rolins (44) si momentálně užívá na indonéském ostrově Bali a svoje fanoušky opět potěšila snímkem své vypracované postavy v plavkách.

Dara je maminkou devítileté dcery Laury, kterou má se zpěvákem skupiny Wohnout Matějem Homolou. V současné době tvoří pár se slovenským rapperem Rytmusem, který s ní na Bali neodletěl. Zpěvačka, která je známá tím, že dbá na životosprávu a tvrdě dře ve fitku, si užívá čistě dámskou jízdu.

Dara Rolins odletěla do exotiky se svou partou tanečnic a doma nechala i dceru Lauru. Zpěvačka se pochlubila dokonalou postavou, obzvláště perfektně vypracovaným bříškem a fanoušci se tak mohli pokochat pohledem na sloveskou krásku.

Dara si užívá zaslouženého odpočinku a o své zážitky a pocity se dělí na sociálních sítích. „Východy a západy slunce jsou na dovolených vždy nejkrásnější. Ty západy mám raději. Z pochopitelných důvodů. Východ jsem zatím nedala ani jednou, ale hecneme se. Vždyť víte, jaké to je, když vás ráno budík nemusí budit, je probuzení vždy hezčí. Každopádně nedělní západ slunce ve vzduchu, dokonalé místo, skvělí lidé po mém boku. Je celkem jedno kde, důležité je s kým a jak bude vaše tělo vibrovat,“ rozplývala se spokojená zpěvačka.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Doby, kdy Missky byly samá kost a kůže, jsou dávno pryč. Podívejte se s námi

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová