Reklama
Reklama
 České celebrity 

Tak tomu se říká klika! Helena Vondráčková udělala obchod desetiletí!

13. září 2017 00:29
Helena Vondráčková s manželem Martinem Michalem si mohou mnout ruce! Zpěvačka měla od roku 2004 ve floridském městečku St. Petersburg krásný přízemní bungalov, sousedící s domem Waldemara Matušky (†76). Ano, měla! Už nemá!

Snad jako by měla Helena Vondráčková tušení, co Floridu čeká, dům před pár dny prodala. Udělala tak zřejmě obchod desetiletí!

Vondráčková objekt v St. Pete Beach kdysi kupovala jako investici a snad v něm spala jen párkrát. Jinak přízemní dům pronajímali. A pokud byli na dovolené na Floridě, bydleli v jednom z domů Olgy Matuškové. Za kolik Vondráčková dům prodala, není jasné, rozhodně to ale nebylo pod cenou. Ta byla v té době zhruba 250 000 dolarů, v přepočtu při dnešním kurzu asi 5 500 000 korun.

Takové štěstí neměla manželka Waldemara Matušky Olga Matušková ani Zuzana Belohorcová (41) nebo režisér Jiří Adamec (69) a řada dalších českých osobností, které uplynulé dny, kdy hurikán Irma pustošil americkou Floridu, trnuli, co bouře provede s jejich tamními nemovitostmi. Čí majetek znehodnotil hurikán nejvíce, ukáží nejbližší dny. Většina slavných své démy totiž opustila.

Výjimkou je bývalá moderátorka Peříčka Zuzana Belohorcová, která se rozhodla riskovat. Oko hurikánu se Miami, kde Zuzka žije nakonec vyhnulo, takže ona i celá její rodina přežila ve zdraví.

„Po dvou náročných dnech, dnech plných strachu, beznaděje a úplnej bezmocnosti proti přírodnímu živlu, to skončilo. Děkujeme bohu, že jsme to ve zdraví přežili a soucítíme s těmi, kteří tolik štěstí jako my neměli. Děkujeme také všem za podporu a vaši energii, kterou jste nám posílali. V těch nejtěžších chvílích nám to pomohlo. Zcelého srdce děkujeme," napsala Belohorcová na sociální síti po skončení řádění ničivého živlu. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová