Reklama
Reklama
 České celebrity 

Marta Jandová se svým výstavním plným poprsím u plastického chirurga

26. srpna 2017 07:29
Kam se sjíždí na prsa ženy nejen z Česka, ale i zahraničí? Proč u nás cizinky obdivují nejen krásy Prahy, ale i ruce šikovných chirurgů? To pro vás zjistila Marta Jandová pyšnící se dokonalým plným dekoltem.

Zpěvačka Marta Jandová, která je sama klientkou Kliniky Yes Visage, jenž je specialistou na plastiku prsou u nás, zjišťovala, proč se zde sjíždějí i ženy žijící za hranicemi naší země. Ačkoliv Marta zásah plastického chirurga rozhodně nepotřebuje, vyzpovídala Kerstin, která si pro nová prsa na českou kliniku přiletěla z německého Bonnu.

„O klinice Yes Visage jsem hodně četla už v Německu, a nakonec mi ji doporučil i známý. Přemýšlela jsem, zda v zahraničí, ale četla jsem, že tato klinika je ta nejlepší. A to mě zbavilo strachu. Dnes jsem za to moc šťastná, lépe jsem si to nemohla představit. Kamarádky mi má prsa závidí,“ popisuje Martě s úsměvem své rozhodnutí Kerstin.

„Bolest nebyla taková, jak jsem si myslela. Šla bych do toho klidně znovu. Ale již není potřeba, jsem spokojená, a i manžel je z výsledku nadšený. Říká, že prsa ke mně velmi dobře sedí, ne moc velká ani ne moc malá, akorát,“ doplňuje na dotaz Marty dále Kerstin.

Prsa slavných
Do Česka se pro nová prsa rozhodla přiletět i Česká Miss Earth 2014 Nikola Buranská. „Přála jsem si mít prsa, která budou úměrná k mé postavě a nemuset si do nekonečna pomáhat supervycpanými podprsenkami. Kliniku Yes Visage jsem si vybrala proto, že jsem na ni měla od kamarádek a kolegyň dobré reference. Už na první konzultaci jsem se utvrdila, že přiletět bylo správné rozhodnutí,“ vysvětlila Nikola, která se po práci modelky v Miláně, Londýně a Paříži usadila v Dánsku.

„O úpravu prsou je na naší klinice velký zájem. Specializujeme se na moderní postupy, které jsou zároveň maximálně šetrné. Stejně jako u jiných zákroků, chcete-li mít hezká prsa bez zbytečných jizev a komplikací, je třeba zvolit zkušeného chirurga. Nejen prsa, ale všechny změny chirurga by měly působit přirozeným dojmem a bez viditelných známek zákroku,“ potvrzuje primář Kliniky Yes Visage.

„Mám za sebou již několik úprav poprsí a výběr kliniky a lékaře je opravdu zásadní, proto jsem i já klientkou Kliniky Yes Visage,“ vysvětluje Petra Faltýnová, která patří spolu s Martou Jandovou, Simonou Krainovou, Lucií Bílou, Alicí Bendovou, Ivou Kubelkovou, Terezou Kerndlovou mezi mnoho spokojených klientek kliniky. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová