Reklama
Reklama
 České celebrity 

Kickboxer Vondráček: V ČR je naprostá špička!

27. července 2017 08:27
Jde si sice tvrdě za svým snem, ale ne takzvaně přes mrtvoly! Jediný český profesionální fighter boxer K1 Petr Vondráček si splnil to, co si vysnil a předsevzal. Cesta na vrchol to byla ale hodně složitá, teď už sklízí jen zasloužené uznání!

Petr Vondráček začínal hodně brzo a už ve 14ti letech vyhrál mistrovství ČR ve fullcontactu v kategorii do 75 kg, bez hranice věku. Právě tam si ho všiml agent Igor Juško, který viděl jeho zápasy a vtáhl ho do světa K1.

„Pak jsem v roce 2002 odjel na zápas do Itálie, vyhrál jsem stylem KO a už to jelo. Las Vegas, Japonsko, Paříž - tam všude jsem vyhrával, zažíval úžasnou atmosféru a sbíral zkušenosti,” prozradil nedávno Vondráček, který se díky svému úsilí, dřině, štěstí a správným lidem kolem sebe dostal až na vrchol.

Teď své umění bude opět moct předvést i v Praze, a to zítra, ve čtvrtek 27. července ve Žlutých lázních. Milovníci tohoto sportovního odvětní se mohou těšit na parádní podívanou v rámci Yangames fight night. Zatímco bojovníci budou muset odvahu teprve prokázat, organizátoři se předvedli jako nebojácná partička. Opět totiž riskují open air akci!

Vondráček se tam utká o titul WKN a vypadá to na pořádnou dřinu. Jeho soupeřem totiž bude Tofan Pirani, Íránec se švédským občanstvím, který už má na kontě téměř stovku profesionálních zápasů. Sedmdesát procent vyhrál, většinou KO způsobem. Takto ukončený mač se tak očekává i tentokrát, my však doufáme, že titul zůstane doma!

Pro slabé povahy nebude ani souboj Romana Kryklia s Tomášem Hronem. Druhý jmenovaný totiž na čínském turnaji prohrál tvrdým KO a dalo by se tak očekávat, že si bude spíš lízat rány, než aby se hned hnal do zápasu. Opak je však pravdou. Pořadatelé čekají maximální nasazení obou nikdy neustupujících zápasníků. Ani bitva Ondřeje "Spejbla" Hutníka nebude žádnou procházkou růžovou zahradou. Proti němu nebude stát nikdo jiný než Sergej Maslobojev, který je momentálně na vrcholu formy a už několikrát zastavil české bojovníky v arénách mistrovství světa či Evropy.

Těšit se rozhodně můžete i na boj Michala "Palce" Raissingra, který se jako jediný rozhodl obhajovat vítězství z loňského roku. Po zranění Davida Vinše a Alena Kapetanoviče zůstal v pyramidě sám proti sedmi cizincům, mezi kterými vynikají zejména Istrate a Tutněrev, kteří patří k opravdové špičce. Adrenalin v těchto soubojích stoprocentně chybět nebude.

Ceny vstupenek jsou dobře dostupné, což není podle pořadatelů na podobné akcích úplně zvykem. „Lístky seženete už od 200 korun! Jestli chcete blíž k ringu na diváckou tribunu, zaplatíte také přijatelných 399 korun. Takže neváhejte, tohle bude stát za to,” lákají na čtvrteční luxusní zápas pořadatelé!  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová