Reklama
Reklama
 České celebrity 

Alice Bendová nerada ztrácí čas s líčením. Pořídila si dokonalé řasy na míru!

21. června 2017 05:51
Jak se zdá, herečka Alice Bendová bude mít léto nabité prací. Přesto dovolenou s rodinou i letos určitě zvládne. Její profese si však žádá, aby vypadala za všech okolností skvěle. Proto se rozhodla neztrácet čas s líčením a  zašla si na Kliniku YES VISAGE na aplikaci řas, které jsou v současnosti jednoznačně tím nejlepším u nás, protože vypadají i se chovají jako vlastní řasy.

V létě má herečka a moderátorka Alice Bendová diář naplněný prací. Právě teď natáčí reality show Farmář hledá ženu a pak ji čeká komedie v režii Jana Nováka. A ani potom si moc neodpočine. Objeví se hned v několika seriálech. Je tedy jasné, že potřebuje dobře vypadat. "Hodně cestuji nebaví mě stále se líčit, takže jsem zvolila tyto řasy, které jsou jemňounké a lehounké a oko vůbec nezatěžují. Navíc skvělé je, že mi šetří čas i během natáčení. Je moc příjemný použít jen make-up a stíny a jít rovnou na plac," vysvětluje Alice Bendová.

A proč zvolila právě speciální ultralehké hedvábné řasy, které na Klinice YES VISAGE aplikují? „Viděla jsem to u svých kolegyň a jsem závistivá holka, tak jsme je chtěla taky. Třeba Simona Krainová, která sem na kliniku chodí, je má a nemůže si je vynachválit," prozrazuje s úsměvem krásná herečka.

Minimum práce s líčením ocení herečka i během plánované dovolené s rodinou. „Stejně jako loni se chystáme i letos do Chorvatska do karavanu, kde budeme mít připravenou loď. Děti si výlety po okolních ostrovech opravdu užívaly. Takže se moc těšíme. A skvělé je, že díky novým řasám nebudu muset příliš řešit líčení. Ve vodě i v moři stále výrazné oči bez rozmazané řasenky," říká Alice Bendová.

Herečka se svěřila se do rukou profesionálů a za dvě a půl hodiny se pochlubila neuvěřitelně svůdným pohledem. „Pro Alici Bendovou jsme vybrali hedvábné řasy vějířkového typu. Tvořili jsme vějířky z řas o tloušťce 0,03mm až 0,07mm. I když je vějířek vytvořen ze dvou, tří nebo čtyř řas, na konci jsou řasy stejně silné jako naše vlastní řasy. Proto výsledek vypadá perfektně, ale zároveň přirozeně, což bylo také přání herečky," prozrazuje Martina Paulíková, provozní ředitelka pražské Kliniky YES VISAGE.

Nejnovější profesionální technika prodlužování řas ultratenkými řasami na Klinice YES VISAGE  zajistí přirozený vzhled, perfektní objem a pohodlné nošení nejen během přicházejícího léta. Zcela unikátní technika prodlužování řas v kombinaci se speciálně navrženými jemnými řasami pro mimořádný objem nekonečné délky, dává aplikaci a nošení řas zcela nový rozměr, který tady dosud nikdy nebyl. Výjimečnost spočívá především v minimální tloušťce řas. Naše speciální řasy mají pouhých 0,03 až 0,07 mm. Tedy jsou stejně tenké jako vaše vlastní řasy! Pro srovnání, běžné, navíc často umělé řasy na trhu mají tloušťku 0,20 mm, tedy výrazně silnější a hrubší. Také proto vypadají často nepřirozeně a snadněji a rychleji také vypadávají a proto i na doplnění chodí klientky častěji. S našimi řasy stačí doplnění skutečně nejdříve jednou za měsíc.   

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval