Reklama
Reklama
 České celebrity 

Popová diva Dara Rolins sluní své krásné bříško v Emirátech!

11. dubna 2017 04:28
Po měsíci na Bali si krásná zpěvačka užívá týden v Emirátech. Dara opět vystavuje své božské tělo v plavkách. A i když Rolins už dávno není dvacet, pořád je na co koukat!

I když je počasí u nás lepší a lepší a sluníčko se na nás usmívá stále častěji, pořád není tak teplo, aby byla milovnice slunce, písku a slané vody Dara Rolins zcela spokojená. Čtyřiačtyřicetiletá zpěvačka proto sbalila kufry a s dcerou Laurou odletěla ohřát své vysportované tělíčko do Spojených arabských emirátů.

Dara vybrala destinaci Ras Al Khaimah, protože právě toto místo na Blízkém východě patří mezi Dařiny nejoblíbenější dovolenkové destinace a vrací se sem několikrát do roka. „Jedeme se s mojí láskou na pár dní ohřát,” napsala popová diva na svůj Instagram. Netrvalo dlouho a Dara potěšila své fanoušky fotografií v plavkách.

Před odjezdem si zpěvačka pořídila sérum na řasy, aby její řasy zhoustly a byly ještě delší něž jsou. Přeci jen se blíží léto a bez makeupu a řasenky chce krásná zpěvačka na všech svým dovolených vypadat co nejlépe. Jak je zpěvaččiným dobrým zvykem, o radu jak na oslňující pohled se podělila se svými věrnými fanoušky.

„Nemyslím si že mám zrovna krátké řasy, ale po tom, co jsem se dnes setkala kamarádkou, jejíž řasy mě skoro odvály na druhý konec místnosti, pochopila jsem, že je potřebuji mít také tak krásně dlouhé," napsala zpěvačka na svou sociální sít. „Takže za 6 až 8 týdnů bude i ze mě mrkací panenka," doplnila nestárnoucí zpěvačka.

V nejbližších dnech se určitě můžeme těšit ještě na mnoho zážitků a sexy momentek v bikinách, o které se Dara jistě ráda podělí. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Žlučník může zlobit i relativně nenápadně. Jaké problémy horzí a kdy je nutná operace?

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová