Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Gwyneth Paltrow šokovala svým přiznáním! Rozhodně to není taková květinka, jak vypadá!

29. března 2017 00:59
Čtyřiačtyřicetiletá okouzlující herečka Gwyneth Paltrow vypadá na první pohled jako křehká květinka. Ale opak je pravdou! Na svém webu se totiž rozhodla svěřit, jak to má v sexu ráda! A nejen to. Poradila dokonce, jak na anál.

Téma, o kterém se na veřejnosti moc nemluví, pojala herečka dost podrobně. "Pokud vás anální sex vzrušuje, buďte v klidu, rozhodně nejste sami," těmito slovy uvedla herečka obsáhlý článek o análním sexu na svém lifestylovém webu. Článek je velmi podrobný a zachází do nejrůznějších detailů! Koho toto téma zajímá, může si přečíst celý článek přímo na webu Goop.

Krásnou herečku a modelku Gwyneth Paltrow známe především jako něžnou blondýnku z komediálních filmů a kampaní světových značek. Ve skutečnosti je to ale evidentně pěkná dračice. Půvabná blondýnka přiznala, že má ráda sexuální hračky, lubrikační gel a také sado maso praktiky. Naopak nemá ráda swingers party.

K análnímu sexu mimo jiné uvedla, že to musí být zcela dobrovolné a žena musí být již pořádně uvolněná. Jinak může dojít pochopitelně k úrazu a může to být velmi bolestivé. Důležitá je také správná poloha a v neposlední řadě by se to nemělo přehánět s lubrikačním gelem a omamnými látkami.

Herečka na své webové stránky The Goop už několikrát dávala různé sexuální rady. Kdo by ale řekl, že to něžná blondýnka takto rozparádí? 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová