Reklama
Reklama
 Zahraniční celebrity 

Bývalá Bond girl je chodící kostra. Manželství s Charlie Sheenem ji zničilo!

23. února 2017 06:36
Denise Richards byla úspěšná už od puberty a měla perfektní předpoklady, že rozjede slibnou kariéru. Už v šestnácti letech pracovala jako modelka v San Diegu, a když se rozhodla odstěhovat do Los Angeles, kde se dál věnovala modelingu, její hvězda začala stoupat. Navštěvovala herecké kurzy a pomalu se objevovala v televizi.

Tuhle krásku jste mohli spatřit třeba v seriálu Ženatý se závazky, Melrose Place nebo Beverly Hills 90210. Její opravdový herecký boom nastal až ve chvíli, kdy si zahrále ve filmech Hvězdná pěchota a v bondovce Jeden svět nestačí.

Pak se ale zamilovala do hollywoodského bouřliváka Charlieho Sheena. Od roku 2002 až 2006 byli manželé a Denise o rozvod požádala během těhotenství s Lolou v březnu 2005. Od té doby herečka čelila opakovaným slovním útokům Charlieho Sheena, kdy jí veřejně sprostě nadával a vyhrožoval. Dokonce ji obviňoval z toho, že je nejhorší matka. To vše i přesto, že se několik let starala o jeho dvojčata Boba a Maxe, která ani nebyla její! Dvojčata si Charlie přinesl z manželství s Brooke Mueller, která se léčila ze závislosti na drogách. Podle zdroje z okolí bývalého páru Denise několik let věděla o exmanželově nákaze HIV, což jí na psychice asi také moc nepřidalo.

Život s bouřlivákem Charlie Sheenem udělal z Denise chodící kostru. Charlie Sheen jí vzal veškerý půvab a krásu. Je vidět, že se sympatická herečka po jeho bohu hodně natrápila. Měla tak slibně rozjetou kariéru, ale bohužel potkala nesprávného muže, do něhož se zamilovala, a problémy se začaly rázem nabalovat. Snad se dá Denise dohromady, přibere a bude pokračovat dál ve své kariéře. 

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Agáta Hanychová se tajně vdala: Holčičky moje, tak já už jsem zase paní, vzkázala hrdě světu a ukázala snubní prstýnky

Styl

Změna jídelníčku dokáže prodloužit život až o 13 let. Nová studie také radí, v kolika letech začít a jak se stravovat

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

2. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

3. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová

4. Zápisník alkoholičky. Tereza Ramba se z krásky změnila v trosku: Příběh o alkoholismu i komplikované cestě k abstinenci

5. Velikonoce Honzy Čenského: Pohádková princ nejen zpíval, ale i zachraňoval