Reklama
Reklama
 České celebrity 

Pamatujete na Rudy z Ostravy? Zpěvák a herec Michal Kavalčík je téměř k nepoznání

17. února 2017 04:56
Zpěvák a herec Michal Kavalčík, bývalý Ruda z Ostravy, který nyní účinkuje především v pražském Divadle Broadway, našel ve svém diáři pár dnů volna a odjel se svou partnerkou produkční Zuzanou do Maďarska.

„Moje Zuzanka je po operaci kolene, a tak jsem jí chtěl udělat překvapení. A protože Zuzka má maďarské kořeny, její babička totiž byla Maďarka, tak jsem ji vzal do lázní v Budapešti. Konkrétně volba padla na Markétin ostrov. Přímo v hotelu jsme měli léčivý pramen,“ pochlubil se nám Michal, který v září změnil svou image.

Po dlouhých 17 letech se Michal rozhodl k radikální změně. Nestalo se tak ale náhodou. Svou hřívu shodil v kadeřnickém salonu na základě prohrané sázky. Michal se totiž před premiérou muzikálu Mýdlový princ, kde ztvárňuje roli automechanika Pepana, vsadil s jeho režisérem Radkem Balašem.

Zamilovaný pár, který spolu randí již téměř dva roky, strávil Valentýna v zahraničí. „Na Valentýna jsem Zuzku pozval do místní vyhlášené kavárny a z lásky jsem ji daroval náramek s jantary, který se jí moc zalíbil v jedné výloze, když jsme byli na procházce. Já jsem od Zuzky dostal budhistický náramek z nepálské prodejny,“ dodal bývalý Ruda z Ostravy. Program v Maďarsku měl Michal se svou přítelkyní Zuzanou opravdu nabitý.

„Užívali jsme si romantických procházek po Budapešti, volný čas jsme trávili ve wellness, absolvovali jsme masáže, dopřávali jsme si výborné maďarské kuchyně, ochutnali jsme výbornou rybí polévku, maďarský guláš nebo perkelt. Nyní najedu opět na střídmější režim, abych se vešel do svého kostýmu Pepana, kterého hraji již 2 roky v muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway a vlastně i Nicka Cartera v muzikálu Adéla ještě nevečeřela, který se zanedlouho vrací,“ dodal sympatický herec.  

Ema Maxová | StarOnline.cz
KOMENTÁŘE

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a společnou fotografii z dětství

Styl

Stovky tisíc lidí v Česku netuší, že mají nemoc, která hlásí příchod cukrovky

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve

1. Hanychová zveřejnila identitu nové milenky Jaromíra Soukupa: Nejvíc mě ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka!

2. Hanychová zase šokuje! Tajně vdala a už se pochlubila i snubními prstýnky

3. Smutná zpráva obletěla svět: Zemřel Chandler ze seriálu Přátelé. Bylo mu pouhých 54 let

4. Seriálová hvězda Radim Fiala alias doktor Hanák: Praktikuji rozumný adrenalin

5. Hazard nesnáším. Někdy ale neodolám a sázím, přiznává Andrea Kalivodová